Target

Monday, March 19, 2012

Target!!

Dalam hidup, mesti kita awal-awal lagi dah set "target", kan. Lets say .. When u are 20's .. mesti masa ni kita dah pasang impian by the time i'm 30 .. i dah macam ni. Ada tak? Ada tak korang set target? Ke tak da? Korang 'follow the flow' sahaja?

As for me, certain things in my life i set target awal-awal. Ada satu benda tu kan, i'm approaching my target soon .. beberapa bulan lagi dari sekarang. And i'm so nervous. Ada masanya rasa mental tak ready .. ada masanya rasa OK .. dah ready. Oh Myyy .... kuatkan lah hati dan tekadku agar impian dan target tu tercapai. InsyaAllah. Amin.

You Might Also Like

8 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here