Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Cukup lah yang dulu-dulu tu

Being seorang yang belajar dari kesilapan dan serik dengan apa yang terjadi, certain things maybe tak perlu diulangi lagi dan perlu kita hentikan di sini.

Cukuplah yang dulu-dulu tu.  Mahu buang semua yang menyakitkan perasaan dan hati.  Biar hilang terus agar tak disakiti lagi.

By the way, semalam Misz-ella ada buat entry best.  Nanti jap-jap lagi i publish.  At the moment mahu berterapi. Tq baca. Bye.

2 comments:

Tina Othman said...

Morning kc

diana said...

SAMPAI BILA KITA NAK BERSABAR JE KAN KAKCHIK...