Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Ramadhan ke 4


Pagi-pagi dah pegi Pasar Tani. Mahu 'refill' peti ais dengan bekalan seminggu supaya bila nak masak nanti tak la haru biru.

Jumpa Sayur pelik kat sana.  Adik beradik sawi kata si Peniaga. Beli ke tidak? "NEHI". 
Hihihi.

Sotong Goreng Kunyit, Sambal Ayam, Ikan Sardin Goreng dan Sayur Kacang ~ Salah satu hidangan lunch untuk famili sebelum Ramadhan.



8 comments:

Tina Othman said...

Rasanya tu kale kc, susah dpt kat sini & klu kat oversea, dorang buat kerepek

Bestnya sotong tu nyummmm

Nurhayati Mohd said...

happy fasting kak chik..dah lama tak komen kt sini :)

faraherda.razalan said...

Sayur sawi tu nmpk berselera je KC.

Alin Marlini said...

simple n sedap...Selamat berbuka kak chik

ourkizunarai said...

kc, ada tak kc share resepi buat sambal merah tu. saya buat asyik tak berapa menjadi je. kena menuntut ni..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

nyumsss...!!

diana said...

seronoknya pi pasar tani..kat sini pasar tani jauh..barang kat pasar tani murah..boleh beli sampai penuh peti sejuk..tu yng best tu..

hOtMaMa said...

selamat berpuasa KC :):)