Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sopink Raya Lerrr

Al-kisahnya .. disebabkan tahun ni tak menempah baju raya, maka baju kat Sopink Mall sahaja lah pilihan kita.  Dua hari berturut kami ronda Shah Alam, at last dapat 3 pasang.  Badan standard size macam i ni banyak yang 'ready made' le ..  asalkan kita sanggup mengempiskan dompet yang ada, kannnn.

SACC Mall - harga tersangat lah gedabak

10 ketul Jem Tart cinonet ini harganya RM8.
 Oh My KL ... harga sangatlah mencekik.  Hanya ini dan Air mineral pembuka puasa kami sementara menanti the proper dinner pilihan hati you and me.

Dah penat look see look see .. it's Dinner Time. 

My date of the day ~ Mek Ti. TQ temankan Mek Ella membeli belah. It was my sorang-sorang day cos Aiman and his father both ada hal lain hari ini. Yuhuuuuu ... i always love Ladies Outing. Yeayyy!!

Lepas makan kita walk and shop. 
Oh My Channel ~ Kita jenguk kat showcase aje la ye.
Ehhhh .. suka tak long dress fish tail i? Cantik kannnnn .. tapi kena pakai dengan jeans sebab depannya pendek, belakangnya panjang. Fish Tail Design? Ekor Ikan Duyung kot? Hahaha.

And i went back with 4 blouses and a pair of shoe.  Baju-baju kat iSetan memang selalu menawan hati i.  Tak murah dan tak mahal sangat. Yang penting mak meletops di hari raya nanti ok. Blink ..blink .. baju i. Hehehe.

5 comments:

pena rozie said...

Harge tat tu bukan mencekik tapi membunuh tau. Hehehehe....

EZAN IDMA said...

waaa tak sabar nak shopping

el said...

cantek2 semua baju2 kc pilih

-Sara- said...

wah blink2 lagi..heee

mama ila said...

wahh..cantik2 blouse tu..mesti meriah raya nanti =)