Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

My Favorite July

July is my day, my month. Since 40 years ago, i have been always love July. I have been always excited when July come. Sebab apa tau ... sebab birthday i bulan Julai. Paling best, i share tarikh lahir dengan anak buah i. Bertambah best, mama pun lahir pada bulan julai dan lagi best sebab adik angkat i Jijai also birthday nya dalam bulan Julai.

I went back to Mom's during my birthday.  Mau berjumpa dengan mama yang ada sejarah dan kenangannya pada tarikh ini 40 tahun yang lalu. 40 years ago, *hewwww .. tua nya daku*, mum gave birth to me at Hospital Leela Ratos, Jalan Pudu. Anak ke 4 dari 6 orang adik beradik.  I am a 'jovial, happy-go-lucky person'.  I love talking, laughing and being surrounded with a person who make me happy.  I love people at all ages - baby, anak kecil, teenagers, adult .. semua i suka. 

By the way, ini Aleesha ... budak banyak cakap yang seringkali mencuit hati.


Kek birthday untuk kami semua.


Jijai miss the fun sebab dia kerja.  Anak kecik dua orang tu lebih excited dari kami semua.


Julai dah nak habis .. Ogos sedang menanti kita.  Sekejap je kann .. dah hampir 3/4 perjalanan 2013 dan kita pun makin tua.  Haippppp ..  jangan takut tua beb sebab makin tua umur kita, kita makin berharga.  Sila berbangga dengan ke-tua-an kita ye. Hihihi.






4 comments:

makcik tempe said...

salam ramadhan.setuju ngan misz ella
: )

aima said...

happy besday KC...

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran ELLA. Happy Belated Birthday. Kita berkongsi bulan. Kak Azie pun birthday Julai.

Memang orang yg lahir julai adalah orang yang happy go lucky! Dah ler selalu happy, lucky pulak tu. Heheheh!

Kniedaz said...

Happy birthday KC...seronok sambut dengan orang tersayang