Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Mee Suah

Jemu dengan nasi, kita beralih kepada Mee.  Bukan mee bandung, bukan mee goreng tapi mee suah. Pernah makan tak mee suah? Sedap ooooo .. tapi kena makan panas-panas, sebab dia cepat sangat kembang.


I called this Mee Suah Express sebab lagi 10 minit sebelum berbuka baru masak kuah Sup, lagi 5 minit nak berbuka baru masuk mee, kacau rata dan tutup api, hmmmm .. marvellous ypu alls, banyak gila i makan. Perghhhh .. my little tummy very happy.



6 comments:

JunAina said...

Anak2 tetap cari nasi untuk berbuka jd tak boleh le nak masak mee ke bihun ke... Kalau ada side dish jelah.

CikLily Putih said...

k ella,

buat ganti mee sup pun boleh tak ? ada kan umaHh ni

-Sara- said...

oo gitu rupa mee suah ek kak

diana said...

makanan sihat ni kakchik..sapa yang nak jaga badan elok la makan mee suah..

pena rozie said...

Sedap ke? X pernah cuba lg ni....

azieazah said...

Ada cili jeruk tak? Perhhhh!