Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Koleksi 2019 Creacion by Siti Nurhaliza


Hello pembaca kesayangan,

Penyanyi tersohor tanahair, Dato Siti Nurhaliza telah melancarkan koleksi Creacion 2019 by Siti Nurhaliza.

Misz-ella bersama my best friend Puan Sri Nisa, Kak Putri Mashita dan Dato Siti Nurhaliza yang cantik serba merah menggayakan salah satu dari Koleksi Creacion pada petang itu. 

You all dah tengok kah koleksi baju-baju Creacion 2019 yang sedang rancak dijual di semua butik Creacion by Siti Nurhaliza?

In case if you have not, let me share with you some of the collections ..

Koleksi lengkap buat ibu dan dan  yang mahu bergaya sedondon di Hari Raya

Jubah simple tetapi sangat menarik .. 

Lihat kemasan yang diberi pada bahagian lengan dan ropol di kain .. cantik, kan

Warna-warna pastel menjadi pilihan Creacion by Siti Nurhaliza tahun ini

Hitam putih yang sangat eksklusif .. nampak mewah, kan

Kalau hitam dan putih tak cukup memikat, apa kata bergaya di Hari Raya dengan warna keemasan yang mewah ini? ... Naik seri you alls ..




Lagi koleksi Creacion by Siti Nurhaliza untuk digayakan di Hari Raya ~ Walaupun Datuk Siti cakap kat Misz-Ella simple kan rekaan Creacion tahun ini tapi sesungguhnya .. yang ringkas ini sesuai digayakan ke mana sahaja .. malah boleh disuaipadan dengan shawl labuh atau aksesori yang bersesuaian agar lebih menawan. I like the green .. 




Paling Misz-Ella suka ialah meskipun nampak simple tetapi ia membuatkan si pemakainya lebih anggun dan elegant.


Pilihan 'material' juga sangat menarik .. sangat selesa dan sesuai dengan cuaca negara kita yang panas. 

Koleksi Creacion by Siti Nurhaliza sedang rancak dijual di butik Creacion. Harga bermula dari RM229 sahaja *lebih murah dari sesetengah koleksi Selebriti Malaysia*

You alls sila lah dapatkan sehelai dua untuk digayakan di mana sahaja. Ok .. Misz-ella dah habis berkongsi kisah dengan you all semua, nak pergi buat kerja lain pulak. Jumpa lagi di entry yang lain ye. Bye.