Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Leather Bag Spa


Hello pembaca kesayangan,

Hari Raya dah dekat. Semua nak kelihatan cantik bergaya di Hari Raya, kan. Baju baru dah beli? Kuih raya dah ada? Kasut raya macamana pulak? Handbag raya dah ada? Ehh .. nanti kejap! Jangan beli beg baru dulu .. apa kata tengok balik koleksi beg-beg lama kesayangan kita.



Jangan dilupakan beg-beg lama tu. Hantarkan beg-beg 'kulit' anda ke Leather Love Spa hari ini.

Bukan kita sahaja perlukan spa tau! Beg-beg lama pun boleh dihantar ke spa. Biar ia dibelai manja agar kelihatan lebih cantik, segar dan berwajah baru. Hanya RM99 sahaja setiap beg. Mudah, murah dan lebih jimat, kan.

Hubungi 012-2217094 atau 016-6223138 untuk hantar beg anda ke 'Leather Love Spa' hari ini.

We ❤ your bag!



2 comments:

Qomar Alhan said...

Wahhh nampak bagus ni hehe

Sunshine Kelly said...

Dekat my place, memang tengah cari tempat nak cuci one of my handbag