Thursday, June 14, 2012

Hari Double

Satu petang .. saat aku keluar ber 'double' dengan dia ..


Double McChicken 

Double BigMac

Finally ... Tummy pun ber 'double-double' juga. Argghhhhhhh .. Haruslah double exercise gara-gara makan 'double' hari ini.

23 comments:

pinky said...

KC pepagi tunjuk mcD...haippppppp nak kena g mkn ni...=P

Aisy Nasiha said...

bestnya....ni fav dood saya juga ni...tapi dh lama tak makan sejak pgnant ni, hehe, jaga pemakanan untuk bayi..

SYANI said...

Lamanya tak makan McD... Lunch karang nak pegi la..

Yaya Azura aka Naz Azra said...

wahh kc..daging tu sampai 4 layer!

-Sara- said...

akak, takkanla akak makan sume tuu..biar betol..ehehe

FARAH deeb said...

Hadehhhhh.. nak mencik bulih? Theee...

Rai said...

aritu kitorang ada jugak buat kerja gila..ambik semua yg double tu..4 set kot..hahaha.. jemu kejap nak ke mcd..

tapi tengok gambar ni rasa macam nak buat kerja gila lagi je.. haha..

miloais milo said...

alamak.... kelaparan iols kekdahnya!

Mooniqueen said...

KC boleh habis ke? Ngerinya tengok...kalau MQ makan, sure keluar balik... Hehehe...n sure jugak tak habis..

pok amai-amai said...

Sekali sekala KC. Takpe!!!!!!

*sedapkan hati!

Rinna said...

Aduyai..double2 gitu.. dapnyaa.. :)

JunAina said...

Huishhh...KC boleh makan habis ke tu?

Chekgu Azrine said...

rine jarang makan yg double..payah nak nganga..hahaha

makchaq said...

Salam kenal

McD la ni ada jugak double quarter pounder.. kira sekali makan 1/2 pound daging.. pitam...

Mrs Ledibet said...

wah double² lemak gumbira lemak hahaha

mariatul_m0hamadiah said...

waahhh.. tak penah makan ni. takut tak habesssss..

Kak rose said...

kakchik ni mengoda lak..baru nak diet tau!dah terasa2 di mulut ni..

Bazilah said...

Assalamualaikum! Tumpang lalu, nak bagitau ni ade pertandingan Lose Weight Challenge, boleh menang sampai rm1000 woh! Best!

adex-aieda said...

sedapnye sesekali layan double2 ni kan.......adeyyyyyy

deno said...

datang sini mesti lapa tengok makanan yg best2

saya_arief said...

sedapppp

Sharinginfoz said...

tengok burger ni terasa nak makan burger kaw2 le

Mak Lagenda said...

Semua double..heppiness pun mesti berdouble2 jugak kan?