Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Riuh Rendah Hujung Minggu

Dua minggu berturut berkenduri. Minggu depan ada lagi. Memang penat tapi seronoknya tak terhingga. Seronok jumpa saudara mara yang lama tak jumpa. Riuh rendah suasana dek gelak ketawa gurau senda saudara mara. Penat bersenda gurau, penat makan, penat bawak kereta dan penat badan. Hehehe.

Walau sibuk berkenduri kendara, sempat lagi luangkan masa dengan kesayangan. Makan-makan .. Jalan-jalan .. Beli-Beli .. Gurau-senda .. Gelak ketawa. Sempat jugak tunaikan janji dengan Aiman nak tengok wayang minggu lepas. Hmmmm .. hidup ini indah, kan. 



Purple Aerodance Class last Friday night at Yatt's Studio, Puncak Alam. We have a Special Guest that night, Elly from Australia. Seronok weih dapat ajar Mat Salleh joget JONG JONG INAI. Suka dia dengan Irama Melayu kita.

9 comments:

pinky said...

purple team....i like...

My Little Diary said...

yup...hidup ini mmg indah... :)

Pok Amai-Amai said...

KC, kite yg bertggjwb utk mengindahkan jln hidup kite.

=D

Azian Elias said...

hidup ini indah kalau kita punya duit. betul tak? kalau tak ada duit, cam ne? nak jalan, nal shopping, nak makan.. heee..

cam ne? Kashmir? ok?

eiela said...

aerobik ke? bestnya aerobik kan? saya skrg dah kurangkan aerobik kena tukar senaman plak untuk kurangkan pembakaran kalori.

JunAina said...

Hidup ini memang indah kalau kita pandai meghargainya.

Kancilbiru said...

wahhh terasa kebestannya...hehehe

Anonymous said...

Bestnya aerobic ada lagu jong2 inai.. Jarang yg buat lagu tu..biasa nya kalau pg kelas aerobic, lagu yg terover rancak sampai kadang tu susah nak follow step.. Kat mana ni ya..teringin nak join.

Hidayah Bach said...

ekekekeke..

entah kenapa saya rasa kelakor la pulak mikirkan minah saleh belajar jong-jong inai...