Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Zaimah Roti Putar

Zaimah Frozen Food? Zaimah Roti Putar? Wahhhhh .. terkejut daku. Senyap-senyap kekanda ku sudah bergelar Usahawan? WahWahWah ... Tak sangka .. Ke aku yang ketinggalan?



Sedap. Sangat Sangat Sedap. Dia tulis situ coklat cip tapi sebenarnya macam dia letak seketul coklat bar kat situ sebab coklat dia banyakkkkkkk sangat. Kita dah cuba dan dah pun jadi 'satissfied customer'. Korang cubalah.

* Bukan syarikat kakak saya .. kebetulan nama je yang sama* Hehe.

6 comments:

kakcik said...

Boleh cuba nanti ni. :)

Azian Elias said...

Roti putar?? cam ne tu? selalu tau karipap putar.

Kunang-Kunang said...

Salam Ella,

Alhamdulillah sekarang dah banyak pilihan kita kalau nak makanan dari buatan orang kita.

Tina Othman said...

salam kc

oh ada frozen punya ye, dah tu nak kena thaw dulu lah ye sebelum masuk microwave, ke tak payah

advance dah org kita skrg ni kan

miloais milo said...

nak kena carik kat supermarket lah lepas ni...

rATu kEBaYA said...

ada nampak bunting zaimah frozen food ni di teluk intan semalam..