Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

The Pink Class

Kelas Aero Twist hari Isnin malam dihadiri oleh The Pink Ladies. Pinkies going for exercise tonight. Yeayyy!!! Turun 1, 2 inchi kot ukur lilit pinggang kita semua semalam gara-gara Kelas Rock n Roll Cikgu Tini. 

Bayangkan step Rock n Roll
1, 2, 3, 4 Twist.
1, 2, 3, 4 Twist. Twist. Twist.
And Twist And Twist.

Banyak mendera pinggang tapi hasilnya .. Phewwwwww .. kalau buat selalu dapat ler pinggang ala-ala kerengga. Hehe.

Pinkies at M3 Class Monday night. Comel la pink. Suwitttt sangat. Comel la kitorang. Cunnn sangat. Ahahaha .. perasan!!!  Mati la kena kutuk dengan readers nanti. Walau ada yang sayang .. yang tak suka dan 'anti' pun ada juga. Hellooooooo .... *untuk yang suka or tak suka* Thanks for dropping by at Misz-Ella's place ye.

Tapi camna Siti ter biru baju dia ye? Mesti Siti ponteng class minggu lepas and miss the updates. I seriously feels that Class M3 is very interesting ~ Walau step nya tough dan menguji kekuatan minda dan fizikal, tapi best!! Orang-orangnya dari anak dara, mak-mak dan yang dah bercucu pun ada juga. Walau busy diaorang dengan urusan harian tapi bila bab exercise .. diaorang tetap usaha luangkan masa .. sejam je pun .. 3 kali seminggu .. tak la lama sangat, kann. Yang pastinya class 'Rock n Roll' tu memang favorite orang-orang lama .. nak pulak Kak Tipah. Ewahhhh .. bukan main dia Twist. Mesti ter nostalgia sekejap zaman muda dulu. Hahaha. And Rafeah.. awak bagus, Konsisten dan banyak improved. Suka la kitorang tengok awak hari-hari ada. Tak lama lagi pinggang 26 la tewww. Hehehe.



13 comments:

pinky said...

so sweet.....amat suka pink...hahahhaa

Kancilbiru said...

wahh best kan? siap pakai pink sama gitu...

psstt...semalam KB aerobik tema hindustan, gelek gak pinggang ni. tetiba rasa macam rani mukherjee pun ada gak...hehehe...

Rai said...

bestnya kan kalau join group macam ni.. bila ada buddy baru semangat.. lagi2 bila tengok kawan tu makin ramping..kita pun semangat nak meramping..ada semangat berlumba lumba..

FARAH deeb said...

Cam best jek. Nanti setat ujung tawun kite dah berjiran ngan Kak Ella bolehlah nak join ek? (Thee tak malu...)
My latest Entry :)
Cuti-cuti M'sia: D'Ark Resort Janda Baik, Pahang

miloais milo said...

walawehhhhhhhhhh!~ sweet banget uolssssss!~

diana said...

kakchik paling cantik..:)

Daddy Ziyyad said...

wowww..pink semuanya..!

entah bila lah ya..nak suruh my wife join korang..ekekeke

Pok Amai-Amai said...

Wow! Comelnya. Best klu ada kwn yg sehati sejiwa mcm nie.

Panglima Muda said...

cantik tu

My Little Diary said...

wow...
speechless tgk seme pakai pink kaler.. sweet kaler tu.

Reena Kamarudin said...

Pink sangat sweet dan k.c juge. Huhu

Irfa said...

nak kecikkan pinggang juga ;)

Hidayah Bach said...

hehehe...

nampak sweet la picture nih..

sumer pun nmpk bersatu hati je..!

:)