Sunday, June 17, 2012

Kerja Gila

Ada masa .. memang suka buat kerja gila.
Kerja Sabtu macam biasa. After 2 baru Check in di rumah sendiri.
Lunch dengan famili pastu rilek. Golek-golek .. baca Novel atas katil.
Nak gi? Tak? Nak gi? Tak nak?
OKlah .. Dengan syarat U fetch me.
Dinner Sate dan Char Kuew Teow dengan kawan.
Then, watch movie free pukul 11 malam.
Habis movie .. dihantar kawan dekat 1 pagi. Tidur jam 3 pagi.
Sib baik Aero Class Sunday morning 'cancel' .. if not ai ajar sambil pejam.

Bangun tidur ~ Ke Pasar untuk Acara "Masak, Makan & Have Fun" with my big family.
Balik rumah  ~ Masak dan bersiap ke rumah Mama.
Walau bertiga perginya 2 kereta.
Nak buat camna .. Dia busy .. ai pun busy.
Terleka .. *syok borak dengan KY*
Cancel next appointment .. dah lambat.
Jom kita balik, Aiman *pukul 6 petang*
Sampai SU ~ Eh .. cerah lagi. Gunting rambut dulu jom.
Aiman tak nak Ma .. Mama je lah.
Ok tak pe. Biar Cikgu Disiplin gunting sampai tobek masa spot check nanti*dlm hati geram*

Settled semua dah gelap. Hari dah malam.

Camtu la cerita buat Kerja Gila di Hari Sabtu Malam Minggu.
Dan kebizian hidup kita di satu Hari Ahad.
Yang penting "Hepi" ~ Keluar dengan kawan. Gathering dengan Famili.

OK. Cerita dah habis. Bye. Tq baca ye, kawan-kawan.









10 comments:

Chekgu Azrine said...

best je kehidupan akak..jeles!!

Mooniqueen said...

Hehehe... MQ rasa kalau anak Dah besar nanti mesti macam ni jugak... Tak duduk rumah lagi2 weekend... Tapi skrg sbb anak Kecik lagi, memang manjang duduk rumah je...bohsannnn....huhu....

kakcik said...

Ahad kakcik pun agak meletihkan walau hanya pergi ke majlis perkahwinan. :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihi bizi sunggoh KC walau hujung minggu..tp ok gitu hidup x sunyi


mcm sy ni sepanjang minggu pagi ptg siang malam duk rumah jerr..layan anak-anak..okla menghiburkan juga..kalau bosan.. pegi baca blog kawan hihi

Rai said...

kitorang pun membizikan diri bila weekend..best!!

Hanis Azla said...

betul kak yg penting hepi.. klu hujung minggu tu mmg terasa cepat sgt masa berlalu sbb terleka bila seronok sgt dgn xtvt bersama kawan2 dan keluarga..

Prettywrite said...

kalo hidup sibuk2 jer memang rasa best..tak sempat nak pikir masalah..

Irfa said...

sesekali buat keje gila best gak.jgn gila dahlah..hehe

best hidup akak

Tina Othman said...

penuh betul jadual kc

Mak Wardah said...

KC samalah dgn Along akak, keputusan sekarang dia yang buat sendiri.