Friday, June 22, 2012

Soalan dan Jawapan

When we ask question  ..
we expect an answer.
Jawab sahaja.
Stay at the right track
Jangan lari topik
Dont Twist and Turn
Takmo kornar baring sana sini.
Kalau tidak .. sampai bila pun isu tak settle.
Masalah tak selesai.

*Orang camni kalau gi Court mesti kena tengking OBJECTION!*
Opocott .. Terkejut*muka merah padam*




8 comments:

Nazirah Azeman said...

Agaknye bile kene objection terus tanjat boboi kan hihihihi

Chekgu Azrine said...

Saya pun terkejut!!

kakcik said...

Kadang2 ianya dilakukan untuk 'menjaga hati dan air muka'. :(

~~zana@pb~~ said...

hehe.....mcm anak akk je, tanya lain, dia koner kelain, nak lari topik.....

Mak Wardah said...

Kak Chik, 1 reason kenapa akak suka baca blog KC, ada nasihat yang disalurkan secara halus, bergurau tapi bermakna. Gud...

Daddy Ziyyad said...

tapi lawyer mmg keja nya suka twist & turn! ekekekee

Cik Ina Do Do Cheng said...

muka kak chik marah macam mana pun tetap sweet. biasalah kak chik dalam doniya macam-macam manusia ada ye dak.bertabah ye: )

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !