Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Butterfly Beauty Box -Dolly Wink Eyeliner, Maybeline Lip Balm and Maybeline Nail Polisher

Today i play with lines.

Fine line, sharp line, thick line, thin line, curve line .. its all about lines and i used Dolly Wink Eyeliner to make a perfect lines ... WINK!! *kenyit mata*

Its so much fun to play with the Dolly Wink Eyeliner .. its easy to handle, very fast dry, and the sharp edge of the eye pen makes a perfect line. 

Dolly Wink Eyeliner is part of the items in the Butterfly Beauty Box.  With Dolly Wink Eyeliner i now have a very perfect eye line. Sangat kemas, senang diurus, cepat kering menjadikan solekan mata lebih mudah dan tidak mencomotkan.

More lines with Dolly Wink Eyelier. Yeayy!!

The other item is Maybeline Baby Ice Colored Lip Balm - Electro Pop. Lip Balm ini berperisa Watermelon dan diperkaya dengan 'shea butter dan vitamin E'. Bibir lebih lembap bila menggunakannya dan yang Misz-ella guna ni ialah Pink Shock in colour. Waaaahh shocking pink gitu. I dont really like the colour sebab terlalu terang for me. Tak cukup confident untuk pakai warna yang menonjol ni lah. Haha.

Lagi satu barangkan kecantikan di dalam Butterfly Beauty Box ialah Maybeline Color Show Nail Polisher - Pink Voltage 010. Ada banyak jenis pengilat kuku di pasaran sekarang termasuk lah yang jenis Sticker .. tampal di kuku dah tak nak pakai cabut buang. I am not sure whether Nail polisher ni kalis air atau tidak sebab Misz-ella gunakan pengilat kuku ni waktu tak boleh Solat. Its very pink in colour *i used double layer* so feminine sangat kewanitaan gitu. Hehe. Yang pastinya Nail polisher jenis ni sangat cepat beku dan kering so sila sapu cepat-cepat untuk elakkan kuku kita comot. Lagi satu sangat senang nak tanggal .. lets say if you dont like the colour, sebelum kering just take a tissue and wipe-off. Confirm tertanggal terus. Senang, kan.

Yeahhh .. thats the one. I dont like .. shocking pink is just too much for me .. i prefer natural colour. Natural natural ni memang jiwa i la kan. Haha. Ok .. dah review semua ... tak da apa dah nak cerita. Bye readers. Tq baca.






2 comments:

Anonymous said...

Salam. Saya tengok akak ni macam Linda Onn. Cantik muka akak. Pakai apa ye? Bario soap tu ke?

Misz-ella Ismail said...

Wkmslm. Ye dik .. Beras Bario Facial Bar.