Thursday, May 20, 2010

Jumpa kawan lama ....

Pagi2 Khamis, 20/5 aku dh trsenyum sorang2 ...
la ... cam angau la plak aku ari ni ..
Ada misi penting tghari ni ...
Tepat kul 12 tghari aku pn start enjin keta
Eh ... brdebar2 la plak ...
cam nk gi 'blind date!!'
hahaha ...

Demi Diana dan Sallyna yg aku sygi ..
aku rela meluangkan masa menjejak korang di Bdr Tasik Selatan tu 
dah la aku drive sorang2 dgn cuaca yg panas ... ngantuk aku ... sib baik ada gula2 Ricola. 
Dari Segambut ke BTS bkn dekat tau ... tp demi korang ...
aku relakn diriku sepenuh hati
Aku kn syg korang ...
Hehehe ...



Pergi ambek Sally kt BTS ... pastu tggu D kt Sg. Besi.
Si D ni biasalah ... aku dh paham sgt dah
very busy woman ... ada je benda dia nk bereskn b4 jmpa kitorg
Sally is my childhood friend
Sama2 dduk kt Flat San Peng, blok sama, tingkat sama, sklh yg sama jgak ...
kwn2 kitorg sume nya within the same circle
20 taun aku x jmpa ko babe ... bila aku dijejak kasihkan dgn ko oleh FB,
terus aku kol mak aku tau, bgtau dia berita gembira itu ..
byk kenang2an dgn dia nih !!




Ni kes x puas ambek gmbr la ni .. depan Pej Pos pn jdik .. hehe ..
msti org yg lalu lalang tu heran tgk kita, kn
dlm ati diaorg msti fkir ni jakun mana la ni
smpai dpn Pej Pos pn nk ambek gmbr
hahaha ....
x pe arr kwn ... kita feeling2 cam tourist dari Brunei
yg teringin nk ambek gmbr kenang2an dpn Pej Pos KL
hahaha ...

X puas la jmpa korang ...  Nnti kita repeat lg eh ...


4 comments:

Anonymous said...

hahaha aku suka sgt masa ni...mcm ko gak berdebar2 nk jumpa almaklumlaa lama sgt xjumpa..mcm crita nak crita..potpetpotpet aku

kakchik@ella said...

hahaha .. tau dah sapa .. keep on reading babe .. enjoy k ...

alinac lover said...

yong penah p pej pos tu..hahahha

eh kak.rambut panjang ek~

CT said...

jalanraya dpn pejabat pos jammed tau...hahaha