Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jumaat ~ 22/2/2013

Jumaat yang Misz-ella ketawa bagai nak gila dek lawak jenaka offismate saya.  Jumaat yang Misz-ella tak sempat sarapan sebab banyak kerja. 
Jumaat yang Misz-ella angkut kawan-kawan dalam SUV untuk makan tengahari di Restoran yang agak dikenali. Hohoho .. melayang orang belakang sebab i bawak kereta ganas gila. Pakai seat belt even if you duduk belakang ye.
Jumaat yang Misz-ella bengang dengan seseorang yang masih ditakuk lama ~ suka tukar topik dan cari salah orang bila terkena batang hidung dia. 'Spinning' mengalahkan ular.  Benci!!
Jumaat yang Misz-ella pulang saat langit masih terang. YESZZ!!
Jumaat yang Misz-ella menjemput teman di rumah untuk ke Lantai Tari.
Jumaat yang Misz-ella masih nak dengar cerita dia walau kami dah tiba ke deatinasi.
Jumaat yang Misz-ella dan teman menari "Baraa Baraa Beree Beree" untuk pertama kali .. bagai nak tergeliat pinggang!
Jumaat yang kami repeat Dance Again untuk kali ke dua.
Jumaat yang Misz-ella minum kopi airtangan Sifu sendiri. Tq Teacher. 
Jumaat yang Misz-ella cakap "Adoiii .. dah gemuk la daku"
Jumaat yang Misz-ella sedar that i lost my favorite sunglass. *sobs*
Jumaat yang Yanti Bedak Sejuk pulang tanpa say GoodBye to me. Lupa ke?
Jumaat yang Misz-ella bercerita tentang terbang dari siang sampai malam.
Jumaat yang Misz-ella tetiba ternampak "showcase" dan "showroom"
Jumaat yang macam-macam ada.





Dan Jumaat yang saya tidur paling awal iaitu pukul 12:15 malam ..





3 comments:

tenku butang said...

Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

diana said...

dia yang paling cantik..:P

azieazah said...

Wahhh meriahnya hari Jumaat dia...!