Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Makan Besar!!!!

My life is alway full with activities. Keluar masuk rumah rehat sejam dua pastu keluar lagi itu perkara biasa for me. Sebolehnya, dalam sehari tu Misz-ella akan luangkan masa untuk diri sendiri, famili dan kawan-kawan. Malam semestinya masa untuk Misz-ella berehat. Letak kepala .. doooommmm .. see u esok pagi. Jarang la Misz-ella nak duduk rumah rehat depan TV tengok Melodi. For me, tak do pekdah tonton rancangan Gossip. I never worry being ketinggalan sebab esok-esok ada je offismate tolong sampaikan gossip. Kalau mood baik Misz-ella dengar kalau mood tak baik i buat donno je. Hihihi.

Kadang-kadang orang tanya .. tak penat ke? Well .. I have my own way of therapy. Antaranya .. Lipat kain baju tenang je kepala rasa. Mop lantai rumah sambil dengar lagu best gila!! dan percaya tak Misz-ella suka sangat kopek ikan bilis?Cool beb!!






Makan besar @ Seoul Garden ~ A day before Chinese New Year. Esok nak terbang ke Jakarta, malam ni sempat lagi makan dengan kawan-kawan. Mula-mula sopink, pastu jalan-jalan .. pastu makan-makan. Perghhh!!




16 comments:

My Little Diary said...

uuuu...bestnya.....nak join jugak makan2, sopink2, jalan2.....

azievee said...

Sedap tu...Selamat berangkat ke Jakarta

:: Mrs.Eady :: said...

betul punyer mkn besar!!!

Kakcik Nur said...

Ya Allah... sedapnya makan2... :)

Kniedaz said...

seronoknya makan ramai-ramai...psst..kc pakai peplum ke tu? nice color

faraherda.razalan said...

Sedapnya seoul garden!! Dah lame tak berjimba-jimba kat sane.

Sy pun mcm KC. Kat umah, mmg tak ley duduk diam. Kdg2, suami sy bising. Die kate sy ni tak reti duduk diam.

Huuuu~

Irfa said...

lawa baju kakchik tu ;)
saya xde masa nak kuar jumpa kawan2
huhu

kakchik@ella said...

@ Kniedaz .. Yup. Itu peplum.

lovely said...

betul juga kan.. baik kita buat benda yg mendatangkan faedah pada kita. drp m'dengar gosip. pastu buat dosa kering. muahaa..
kopek ikan bilis ek.. bagus juga idea tu.. nak cubalah..

Huda Azman said...

hahaha..mop rumah terapi utk saya juga..kadang malas tapi tgn tetap capai mop jugak..entah maybe sbb suka guna mop yg baru ni takyah perah tetiba jadi rajin pulak..=)

!eNa PnG said...

alahai.. cantek la baju akak...
buat eja rumah memang bolehkurangkan stress kan.. just enjoy...

pinky said...

best...ingtkan KC mkn besar CNY...huhuhu...

diana said...

abg lan tak bagi kita tengok melodi..heheh dia kata baik pi buat blog yang selalu dok merungut tak sempat tu..heheh

diana said...

abg lan tak bagi kita tengok melodi..heheh dia kata baik pi buat blog yang selalu dok merungut tak sempat tu..heheh

Hanis Azla said...

makan2 dan gelak2 dengan kawan2 mmg salah satu dari terapi yg baik kan.. saya pun suka kopek ikan bilis.. cuma sekarang tak berapa nak rajin he..he..

Kesuma Angsana said...

bestnyer KC, mmg makan besar betul ni ! hehehe