Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Booth GCE @ KL Sentral. HariJadi

Hai Readers. Good morning Monday. Assalamualaikum ..

Its been a while i have not been writing. Tak la lama sangat .. beberapa hari je pun tapi dah rasa macam terlalu lama. I was so busy .. at the same time badan macam tak sedap je but still i have to move on.  Pejam mata buat-buat tak rasa je sakit tu. Our mind controls everything. When your mind is strong, In Sha Allah the strength is with you. At the same time dont forget to Doa .. Moga Allah SWT bagi kekuatan pada diri kerdil ini. Amin *mata berkaca*

Me at KL Sentral. Dulu ada orang cakap .. suka sangat letak gambar sendiri kat blog .. nak orang puji cantik la tu. Alahai .. tak terfikir langsung mahu dipuji. I am not Ms World, or model terkemuka dunia or selebriti. I tak gila mahu dipuji. We are all human ciptaan Allah SWT. I am just like you .. kita sama. Lagipun for me, lebih baik letak foto sendiri dari letak foto orang lain nanti kena saman akak tak da duit nak bayar. Hehehe. Lagipun tulis Blog untuk kenangan hari tua .. one day .. when my grandchild read this they will automatic know .. Ooooo .. camni rupa nenek i masa umo dia 41 tahun dulu. Oooo .. camni orangnya. Oooo .. nenek suka tulis-tulis eh .. 

Booth GCE at KL Sentral

Lagi nice design di Booth KL Sentral. This is called Smart Muslimah Dress. Pakai Jubah ni dengan stokin dan bertudung labuh, boleh terus solat. This Jubah is super longgar, selesa dan tidak melekat di badan.  Lengan pun selesa .. senang tarik ke atas untuk wudhuk. I was so lucky to know this old couple of husband and wife who created this Smart Muslimah Dress. Banyak tips, petua berniaga saya dapat from both Auntie and Uncle. Ikhlas mereka berdua mendidik saya dengan lembut tutur kata. Bagai mendengar didikan dari ayah ibu sendiri saya rasa. Alhamdulillah .. dipertemukan orang yang baik-baik dalam hidup ini.  Rezeki dan nikmat yang Allah SWT beri kepada diri kerdil ini. 

Telekung Lycra plain.  Good quality .. RM69 only.

2 pcs Baju yang cantik untuk dipakai di Hari Raya. 

More Colours

 Yang ni pun ada .. By the end of this week, more and more collection will be in.


Cancerian in the Family .. 

 Dalam sibuk-sibuk, sempat raikan Harijadi dengan ahli keluarga kesayangan. Thank you my family .. you all never failed to remember and celebrate my birthday. I feel so blessed .. punya adik beradik serapat ini.  They are so thoughtful.  As far as i remember, they never forget and always try to celebrate my birthday and this year, Az my brother from different mother are together. 

OK bye. I got to go. This afternoon ada satu special Entry. Jangan lupa datang lagi ye. Thank you for reading. 

4 comments:

Anis Farhana Aliman said...

kak ella booth kat mana? xnampak pun.huu

Azrin Rahim said...

wahhh.. cantiklah jubah2 tu.. btw, sanah helwah kpade yg smmbt birthday

JunAina said...

puasa bekejaran balik rumah, syarikat tempat kerja baru ni Jumaat pun sejam je rehat kalau tak boleh merempit naik LRT pi KLSentral kejap. Terjah bootg GCE.

azieazah said...

Happy Birthday (lagi sekali) Ella.

Nanti kalu Kak Azie sesat sesat kat KL Sentral, boleh la terjah.