Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

A Pie Thing. Kidzania-Back 2 Kidz.

Hello Hai Readers .. Sorry for not updating lately. Thank You kerana awak tetap datang walau saya tak da 'update' sebab busy. TQ banyak-banyak. Awak datang saya happy. Hehe. OK Jom baca .. hari ni Misz-ella nak 'share' sesuatu dengan you all kat sini.

Peminat pie boleh la try kesedapan Pie + Mashed Potatoes + Green Mashed di A Pie Thing, Damansara Uptown. Pie ada banyak 'flavour' .. ada chicken, beef, lamb dan macam-macam. Yang Misz-ella makan ni ialah Chuncky Beef Steak. Sedap sangat rasa dia. Lokasi :- Damansara Uptown.

BACK 2 KIDZ @ KIDZANIA
Kidzania is opening their door to the Adult and i am among the earliest Adult who witness the fun on the #back2kidz programme. Seronok la jadi Bomba dengan kawan-kawan .. jadi Pilot AirAsia .. jadi Puan Hakim .. jadi Crew 8tv, tv3. My team was superb and we had so much fun together. Seronok you alls #Back2Kidz ni. Misz-ella nak datang lagi sebab banyak lagi yang Misz-ella tak sempat nak try.

Selamat Terbang bersama Captain Ella. This is AirAsia flight to the State of Kidzania. I promised you a safe, fun and smooth flight sebab Kapten kapal sangat gila-gila. Do not worry to fly with me .. promised takkan hilang dari radar. Haha.


Lepas tu kita main Bomba-Bomba. Ya Rabbi seronoknya you alls main game budak-budak ni dengan kawan-kawan. Banyak lagi yang Misz-ella tak try .. nak try jadi DJ Radio, nak main game jadi Secret Agent, nak main game kerja di Kilang Coklat Cadbury, nak jadi Doktor kat Hospital .. macam-macam lagi lah. Jom .. jom .. One day kita nak pergi lagi.

Dapatkan harga menarik pada RM48 sahaja (Early Bird) pada 22 dan 29hb Ogos ini dari jam 6 petang hingga 9:30 malam. Lebih dari 90 aktiviti menanti kita semua di sana. Get your tickets today at KidZania Kuala Lumpur ticket counter or call 1 300 88 KIDZ (5439) for any assistance. Harga untuk kemasukan Walk-In adalah RM58. So sila buat tempahan awal dan jimatkan duit poket kita sebanyak RM10. 


Ahad lepas .. Misz-ella attend Product Launching yang ini. Nanti kita cerita 'detail' lagi ye kat you all semua. 

No matter how busy you are .. no matter how up and down our life is .. masa paling berharga adalah bersama kesayangan dan keluarga. A Wefie with my lovely Puteri. Mama Uda nak Selfie. Jom!! Mama Udanya pun rajin melayan. Hehehe. OK Bye. Misz-ella nak pergi buat kerja lain. Tq baca ye. Byeeee.




4 comments:

shah said...

orang besar pun boleh main eh kat situ.. ekeke

Anis Farhana Aliman said...

bestnya pergi kidzania!

Alin Marlini said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nurul Aula said...

Superfun… nak pergi jugak ni next trip kena plan..