Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Mana Senyum Ella?

Kadang-kadang .. bila tekanan terlalu menyengat, Mana la perginya senyuman si Ella?  Kalau ikutkan logik, i want to smile as much as I can, sebab senyuman itu sedekah .. lagi banyak senyum lagi banyak pahala kita dapat. Dengan hanya satu senyuman, kita buat orang gembira. Sejuk hati orang yang memandang kita. Dont you think its nice to smile ...

I would love to be happy, smiling at all times tapi entahlah .. 
Miss the moment smiling to each other .. casual talk together .. but ..
Everyone want happy ending tapi impian belum tentu jadi kenyataan.

Moving forward .. i want to do things which make me happy.
I want to be happy and happy and happy ..
I want to smile .. smile and smile.
Ella is a jovial, understanding, caring, loving and happy go lucky person.
Jangan kerana satu perkara kau hilang semua yang kau ada.
Life is too short to be fill with unnecessary things.
Jangan ikut emosi.
Life is easy. Dont complicate it.

My sister took this photo before she left me alone and berlaku la insiden kena ngorat by sorang Mamat. Sori la .. gua tak minat beb. 

Its Friday. Selamat Hujung Minggu, friends. Enjoy your weekend, ya.





6 comments:

Marina Monroe @Nanie said...

Salam Jumaat KC,

Kena ngorat? Wah, at least KC tahu saham masih baik..sayang seribu kali sayang mamat oii, KC sudah berpunya
hikhikhik

Moga KC dapatkan kembali senyuman ayu mu tu yea.
Auntie know you will..
Ni auntie sedang senyum kat KC ni..
Senyumlah..

faraherda.razalan said...

Amboi, KC kene ngorat gituhh. Hehehehe...KC nape ni? Mcm tak hepi je lately?

Mama Zharfan said...

life is short..so let's live our life to the fullest :) :)

Anonymous said...

ella you look young le...

Effy said...

manis senyuman
jom follow my blog

azieazah said...

Emoai up and down ni perkara biasa. Tak mengapa sekali sekala merasa sedih dan murung, cuma jangan diikut perasaan.

Selamat menyambut Aidil Adha, Ella...!