Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Lagu Kasih Sayang

Kenapa dia tak faham lagu yang sering kita nyanyikan itu sebenarnya ialah Lagu Kasih Sayang? Kerana kita kurang sedar? Kerana kita kurang faham? Kerana kita kurang peka? Atau kerana kita betul-betul "blur"?

Dari kita benci membenci sesama sendiri .. lebih baik kita hidup berkasih sayang sesama kita.  Alololo Dini cayang .. meh cium sikit. Muahhhh3

Dulu ada orang kata hidung i buruk but for me hidung i OK la. Walau tak semancung Ratu Bollywood atau bintang K-Pop .. i still love my hidung you know  Huk aloohh .. tadi cerita pasal kasih sayang tetiba cerita pasal hidung. Tehehehe.
 I sebenarnya heran tengok manusia yang suka bersengketa sebab i pencinta kedamaian. Kalau ada apa-apa tak puashati, go and clear your heart. Jumpa dia dan settlekan. I said Settlekan .. not fight. Bila hati dah clear, dah boleh bersemuka. Dah boleh senyum seikhlas jiwa.  Hidup lebih indah dengan senyuman dari bermuram durjanalah. SMILE. 

OK dah. Sekian sahaja pesanan ikhlas dari saya, Misz-ella buat pembaca budiman saya semua. Tq baca. Bye.0 comments: