Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Terapi Kedai Perabot

Kedai perabot .. tempat yang Misz-ella paling suka pergi. Nak pulak yang lengkap dengan 'Interior Design' menggoda hati supaya beli.

Tapi motif kali ini ialah Look See .. Look See .. so tak boleh beli. Perghhh .. best gila berterapi kat kedai perabut ni.


Putih suci

This is nice if without the side cabinet yang warna gelap tu

Boleh pilih nak kulit warna apa

Designer's chair. Suka tapi tak berapa suka. Forget it.

This is B.E.A.U.T.I.F.U.L.
Made of steel .. betul-betul mencairkan hati dan menggelorakan jiwa tapi sabar ye .. jangan ikut hati wahai Ella .. apa kau mau bikin rumah kau muzium? Mana ada tempat nak letak dah .. tunggu Banglo siap la. Banglo? Banglo? Eeli tanahnya sudah tapi .. entah bila tahun ..... *tehehehehe*

Omakaihhh ... sedapnya melepas lelah di atas Sofa kulit yang gebu dan empuk ni .. rasa tak nak balik. Hello Boss .. mau pakai Salesgirl? Saya apply boleh ka? Hahaha.  Haiyooo .. tengok la airmuka yang sangat penat.  Dok lari sana sini .. mana tak penatnya, kan.

Yang ni pun rasa nak bawak balik tapi yang putih tu lagi best lah.  Dah puas Look See .. Look See .. i pun balik. BTW .. kejadian ini berlaku pada satu hari Ahad 2 minggu yang lalu. Wahhhh .. kemain lama simpan cerita ye. Best kan berterapi kat Kedai perabot? Nak pulak yang ber air-cond dan ID nya meletup. Misz-ella suka sangat-sangat .. korang suka? Kalau suka kita geng. Meh Gimme Five meh. *Pap .. tampo skrin laptop jer* Hihihi.






5 comments:

Mat Gebu said...

salam kak chik...huhu, saya pun kena buat terapi kedai perabot gak ni, kerusi kayu kat ruang tamu tu dah tercabut penyando dia...huhu.. alasan baik punya lah nak cari yang baru...yea tak?...

diana said...

dapat tengok pun jadi la..kan??

jeBateja said...

kita suka gambar no.2....hensemmmm....

Kakcik said...

Wah... kalaulah kakcik ni beruang...eh! berwang... kakcik pun nak rembat perabot2 yang cantik tu. :)

eddy ipoh said...

Kedai ini dimana?