Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bihun + Kuetiaw Kung Fu



 Lunch dengan kesayangan - Bihun Kung Fu campo Kuetiaw
Pe hal la nama kau Kung Fu, kan. Pesal tak bagi nama Bihun Silat ke .. Bihun Taekwando ke .. Gamaknya orang yang cipta resepi ni dapat idea masa tengah ber kungfu kot. Actually, this is not my favorite, tapi tetiba rasa so teringin. 

Dont forget to mark your parking place.
Idak le berpusing cari kereta kat mana if tetiba lost memory, kan.

Mesin Jahit lama - masih berguna .. boleh la duduk makan sambil goyang-goyang. Senaman kaki tu beb. Sambil makan, sambil goyang tummy. Cepat la hadam gamaknya, kan. Hehehe.

Restoran Kopi O, Kenanga Wholesale City.
Motif? Teman Mek Ti sopink. Mek Ella Driver + Konsultant terhormat harini. Lawa tak? Lawa ... Ok tak? Okkk .. Sekali dia punya berjam-jam pilih jeans, keluar masuk 2, 3 kedai yang sama 2, 3 kali naik adrenalin aku. Last, dapat jugak apa yang Mek Ti carik. If not, sia-sia jer perjalanan jauh kita. Mek Ti memang bernasib baik la, sebab Mek Ella sangat penyabar, setia melayan karenah kesayangan. Berapo rabok pitih arini weih? Tehehehe.

5 comments:

faraherda.razalan said...

X nah g sane lagi, KC....

PakcikLie PCL said...

shopink n makan2..yeah memang best lah. Sedap nampak menu kungfu ni...bihun+k.teow blm penah cuba...selalu k.teow saje.

Yana Halim said...

best nampknya ni. Boleh goyang2 kaki sambil makan...kira excercise le ni. hehe...

eyriqazz said...

aduyai, buat saya lapar..dahla tak sempat bfast pagi ni..

eynda said...

Unik meja makan tu...