Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Tutup? Bukak?

Hurmmm .. Sebenarnya kebelakangan ni selalu terfikir untuk tutup blog ni.

Dalam waktu yang sama ada rasa untuk Biarkan sahaja pintu blog ini terbuka buat pembaca budiman ni semua.

Timbang kanan. Timbang kiri. Fikir itu.  Fikir ini.  Otak kanan cakap Tutuplah. Otak kiri cakap Jangan. Haishhh !!


5 comments:

shameel Iskandar said...

jangan tutup dan biarkan blog ni terus hidup sbb sedikit sebanyak ia tetap memberi manfaat kpd pengunjung.

Daddy Ziyyad said...

Jgn tutup KC...biar buka...ada masa, update...:)

Marina Monroe @Nanie said...

Assalam KC,

hihihihi ikut gerak hati, auntie pun mahu tutup aja blog auntie.

KC muda dan jauh perjalanan, macam auntie ni dah senja, entah perlukah berblog soalan2 bermain difikiran...

Apa2 pun belum lagi dalam masa terdekat, probably let it rots
hihihihi

Yana Halim said...

jgn ngengade nak tutup!

p/s: sila baca cara wai. hahaha

Kak Yon said...

kenapa pulak nak tutup KC. bila rindu kat KC.. boleh selak2 gurau senda KC kat sini..