Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Tiba-Tiba

Tiba-tiba aku rasa nak menyepi dan diamkan diri
I suddenly feel so down and want to disappear for a while
I suddenly feel worried and nervous of something
I suddenly feel i have to be extra careful of certain things
I suddenly berada di satu tempat di mana
komunikasi sesama kita hampir tak ada

And i suddenly tersedar that i have to go back and face the reality and back to the normal routine and here i am .. Writing again.

Selamat Hari Ahad.  More stories will be update soon sebab Tuan Rumah sudah kembali 'on gear'. Bye.


3 comments:

msredcheesecake said...

welcome back... lama jugak cuti... harap semuanya ok...

azieazah said...

Ya, betul. Kak Azie pun sekali sekala ada gak terasa macam tu. Rasa macam nak sepi, diam dan tak mo berkomunikasi dengan sesapa di luar sana. Nak buat hal sendiri dan duduk dalam dunia keluarga sendiri saja.

Tapi... hmmm sering tewas juga.

Mama Likha said...

ni sblm bertapa la ni erkkk