Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Misz-Ella's Shop

Hai. Good Morning Monday. Rasa macam nak bermalas-malas je lagi, kan. Tapi tak boleh .. mesti kerja. Kena kerja. So sila simpan hajat nak bergolek atas katil tu jauh-jauh ye. Hihi.


Hari ni nak cerita pasal Misz-ella's online shop.  Beroperasi anytime as you wish. Just submit enquiry via email at kakchik_ella@yahoo.com or Whatsapp 0166223138 .. i akan jawab semua dengan sendirinya.


Vitamin C paling best di pasaran sekarang ni.
1000mg/100 tabs/RM66 plus pos ye. Murah sangat ni sebab boleh makan 3 bulan. Musim panas E-nino ni mari kita jaga kesihatan. Makan Vitamin C kurang la risiko nak kena batuk dan selsema .. antibodi badan pun kuat. Tak da la sikit-sikit demam, sikit-sikit batuk selsema. Jom kita jaga kesihatan untuk diri sendiri dan keluarga. Misz-ella dah lama amalkan .. Alhamdulillah sangat hepi. Gila tak hepi bila tengok kulit cantik .. batuk, demam selsema pun jarang hinggap. Stamina pun 'very the vast' i tell you .. Jom shop this Vitamin with me.

Rempah Perap Kambing Panggang ~ Hanya RM20 termasuk pos. Sepeket boleh perap sampai se kg kambing. Jom buat 'Lamb Chop' sendiri .. kita jamu satu famili.


Terbaru ~ Rice Bubble with Chocolate & Oreo in a jar. Sedap gila rasa dia. Tak sedar sebalang Misz-ella' ngap' sorang. Boil sekejap botol ni dalam air panas untuk cairkan coklat tu. Gaul-gaul dan makan.

Rice bubble coated with chocolate yang telah cair.  Yang ni pun Misz-ella jual. Sebalang besar ni hanya RM10. Wang pos belum masuk. Jom la beli korang .. kita makan saat bersantai dengan famili. Best ni. Memang best. Rice Bubble rangup. Coklat sedap dan tak manis. Paling best bawah tu ada Oreo. Berebut mak dengan Aiman tau. Hihi.

Cotton cantik kesayangan hati. Alhamdulillah cotton Misz-ella dapat pujian ramai kerana kecantikan dan keselesaannya. Hepi la i bila my customer hepi. Masih ada 'cotton-cotton' ni even bukan lagi ribuan helai macam dulu. Saya jual runcit dan borong. Nak jangan lupa Whatsapp saya kat sini ye ~ 0166223138. Nanti saya hantar E-catalogue dengan segera.

Telekung Lycra Gred AAA. Yang ni pun 'customer' ramai puji.  Diaorang suka sebab kainnya sejuk dan sangat selesa. Yang ni  pun ada lagi tapi dah tak banyak la ... banyak dah terjual masa Ramadhan haritu. Kalau ada yang nak buat Hantaran Kahwin ke .. nak hadiah kat sapa-sapa ke .. sila la cari saya. Ok dah .. Misz-ella tak boleh nak sembang lagi .. nak gi buat benda lain. Lain kali kita borak lagi ye. Tq baca. Bye.

1 comments:

Diana Rashid said...

wah..makin meriah produk jualan kakchik ni..semoga berjaya kakchik.:)