Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

I Jump. U Jump. We Jump. Kick-Kick-Kick

I Jump.
U Jump.
We Jump.

Itulah yang terjadi bila aktiviti Aerodance dijalankan secara berjemaah. Lets dance and jump. Best gila. Puas gila bila dapat melenjan diri bersenam dan mencabar kemampuan diri. I think at the age of more than 40 nak lompat-lompat nak 'kick-kick' bukanlah kerja mudah. Kena ada stamina. Kena fokus. Kena kuat dan sehat. Kena ada 'determination to do it and Alhamdulillah .. i went back with a happy feeling.  Today i jump with the whole class. Tapi Misz-ella ni 'hyper' .. sapa bole ikut ikutlah i memang akan buat yang 'high impact' sapa tak bole jangan lompat, jangan 'kick' nanti tercabut lutut susah*hehe*.  Listen to your body, ok.

Muka fresh sebelum bersenam

Muka layu rambut kuyup basah lencun lepas bersenam.

Hello Dewan Meru 3 ..We have started and reschedule our Class .. every Tuesday and Sunday night. Rindu dengan Geng Meru .. dorang ni kepala best!! Jumpa, joget, minum, borak, sembang .. Dah. Tak da Drama .. unlike Grup lagi satu sebelah sana .. letih siot layan Drama tah apa-apa yang tak pernah sudah dorang .. kadang ada rasa nak debik je sorang-sorang but i always remember a fren's advise .. Hidup kena banyak sabar. Lagi banyak sabar lagi banyak pahala u dapat. So sabar. Biar dorang mengata kita buat tak tau je. I tak kuasa nak play the say game like u .. macam kenal aku sangat padahal duduk minum semeja sekali pun tak pernah. Aishhhh .. pengajarannya Jangan jadi macam dia. Bio dia melatah sorang-sorang kita jangan ikut dia.

Siang tu sempat masakkan Sambal Tumis Ikan Bilis for my kesayangan. Sedap eh Sambal i? Tq suka. Esok-esok order lagi ye. Saya yang menurut perintah akan tolong buatkan only if i Free. Hehehe.

By the way, Thanks for coming dear readers. No updates but u still come. Korang memang bestlah. Byee.


1 comments:

Rai Ourkizuna said...

melantun perut saya kalau jump sekarang ni.. hehehe.. tunggu lepas bersalin la.. bestnya kalau dekat ngan akak.. boleh join you jump i jump sekali..