Kerana kasih sayang ..

Tuesday, August 23, 2011

Bila si Tuan Bodigad a.k.a. Anakanda kesayangan menyebut-nyebut mahukan Aiskrim McDonald di bulan puasa, sebagai ibu yang perihatin dan penuh dengan kasih sayang*Chewah ..* maka di satu malam yang cerah .. *tak hujan ler ...* si ibu dengan rela hatinya men'drive' SUV kesayangan yang banyak berjasa kepada keluarga ke McDonald Giant Seksyen 13, Shah Alam .. semata-mata untuk memenuhi keinginan anakanda tercinta. Amboi .. Mukadimah entry macam nak berpuisi!! Hahaha ..

Padahal nak buat entry tentang macamana taksub dan feveretnya Aiman pada McFlurry Oreo McD sampai bulan puasa pun nak juga. Tak dapat siang .. nak malam. Esok-esok bila Mama dah tak da, Aiman baca balik entry ni .. mesti Aiman akan ingat kenangan antara kita. Ye la .. Aiman kan tak da adik beradik lain nak kongsi kisah suka duka keluarga kita, kan. So, entry ni khas untuk Aiman.

Feveret Aiman

Feveret Mak Aiman*ai le tu* 

You Might Also Like

16 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here