Tuesday, August 23, 2011

Kerana kasih sayang ..

Bila si Tuan Bodigad a.k.a. Anakanda kesayangan menyebut-nyebut mahukan Aiskrim McDonald di bulan puasa, sebagai ibu yang perihatin dan penuh dengan kasih sayang*Chewah ..* maka di satu malam yang cerah .. *tak hujan ler ...* si ibu dengan rela hatinya men'drive' SUV kesayangan yang banyak berjasa kepada keluarga ke McDonald Giant Seksyen 13, Shah Alam .. semata-mata untuk memenuhi keinginan anakanda tercinta. Amboi .. Mukadimah entry macam nak berpuisi!! Hahaha ..

Padahal nak buat entry tentang macamana taksub dan feveretnya Aiman pada McFlurry Oreo McD sampai bulan puasa pun nak juga. Tak dapat siang .. nak malam. Esok-esok bila Mama dah tak da, Aiman baca balik entry ni .. mesti Aiman akan ingat kenangan antara kita. Ye la .. Aiman kan tak da adik beradik lain nak kongsi kisah suka duka keluarga kita, kan. So, entry ni khas untuk Aiman.

Feveret Aiman

Feveret Mak Aiman*ai le tu* 

16 comments:

Kancilbiru said...

ohh hoiiii bulan puasa ni semua benda tengok terliur...ekekeke

eliyaezlinalias said...

"esok2 bila mama da tiada......" <<<<<---sedey ;(

rara pinkmafia said...

peberet mak aiman tu sedap x?

Aku Ibu Muda said...

cam sedih plak kc bila wani bc part aiman tak de adik beradik lain :(

azu said...

wahh..mcflurry mmg feberet azu..pg mcd mmg xmissed punye..aiman minta selalu k..mummy sure bwk punye..haha..jom singgah2 blog baru azu..tq2
http://bambam2u.blogspot.com/2011/08/bila-masa-terbaik-untuk-hamil.html

Ct Arina said...

"bila mama dah tak ada" kc cakap mcm tu tersentuh rina T_T

Adzriel @ Liza AB said...

mestilah... kalau liza pun gitu juga bila dah sorang je buah hati pengarang jantung. lagi pun aiman kan tengah trial PMR. go my boy! auntie doakan aiman success!

missbby said...

Mcflurry memang sedappp..

Tina Othman said...

alahai, touchingnya ending tu

ummi_khalish said...

aslmkm kc..adui..rase demam2 ni nak makan mcd ple....terliur tgk mcflurry tu...huhuhu

missNick said...

kak chik....mcflurry oreo tu sedap la....feveret tu hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

manjanya aiman ngan ibu dia..huhu akak kegemaran akak tu adik pun suka,nak sikittttttttt

eiela said...

mak ai,,huhu apekan daya, pandang je.

MamaEma said...

anak ema pun asyik nak makan Mcd saja...

Mak Wardah said...

KC, Tak bestla part bila mama dah tak ada

diana said...

manja la aiman ni..:p