Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kalau dah jemu dengan nasi

Kalau dah jemu dengan nasik .. meh cuba menu ni untuk berbuka nanti. Tapi kalau virus "M" menyerang dan antibodi "R" tak muncul-muncul untuk menyahkan rasa malas tu, jom berbuka kat luar macam saya ni.

Mee goreng mamak ni tersangatlah sedap. Lengkap  dengan kentang goreng, tahu goreng dan telur rebus. Sila percaya ye sebab saya peminat mee.

Ketika tengok tu nak, tengok ni pun mahu juga .. kita "Add-On Steam Chicken" ni.

Soya Cincau pelengkap Juadah Berbuka Puasa kita ~ One of the day di bulan puasa at Paparich Kopitiam, Sri Damansara. 


12 comments:

Kancilbiru said...

sedapnya steam chicken tu kak oiii...

Tina Othman said...

terliur tgk hehe

L said...

alahai.,, naseb pose.. huhu

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

Daddy Ziyyad said...

Steam ciken tu mmg sangat best..sebab saya suka ayam masak stail macam tu.

Mee goreng tu pun nampak best...tapi tu dah lari konsep, bukan mamak lagi..ekekeke

RynaHakimi said...

menggoda sungguh mee goreng tu..adeh..kurus pahala pose, terbayang2 kesedapannya..hehehe ;P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak...nak mee tu sikit!

Pepel BoNda AmaNi said...

soya cincau tue sangat menarik....

azzey said...

telan air liur bila tgk soya cincau tu..:)

Hanis Azla said...

mee goreng tu nmpk superb.. ini yg buat rasa teringin juga ni.. he..he...

cik paja hanim said...

soya cincau tu menarik..mlm esok nk buat sendiri kt umah..huuhhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cincau tue yg mengugat iman

Ct Arina said...

soya cincau the best! ;D