Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jemput-jemput .. Sila-sila ..

Jemput-jemput .. Sila-sila. Jangan malu-malu ye. Eh .. jangan salah faham. Kita tak ajak awak sume makan jemput-jemput sambil duduk bersila. Tapi .. kita nak jemput awak semua ke satu tempat dimana saya dan Kakak cantek @ Kak Nani berada sepanjang bulan Ramadhan ini.

Senyum seikhlas hati menjemput semua singgah di Bazaar Raya Seksyen 13 Shah Alam (parking lot sebelah Perodua) untuk mendapatkan ratusan baju wanita yang anggun-anggun ..  cantek-cantek .. lawa-lawa .. moden-moden .. fun and funky. Kami juga menjual pakaian kanak-kanak yang comel momel. Eeeeee .. geramnya .. syoknya .. tengok baju-baju tu. Rasa nak pakai semua. Ehhh .. kau gila ke Ella mahukan beratus-ratus helai baju baru untuk raya ini??? Hihihi ... Oh BTW .. our collections of nice, feminine, sweet baju-baju was named as "HANIS ZALIKHA's RAYA COLLECTION" cos telah disahkan cantek dan menarik oleh selebriti yang cantek itu. Jeless sangat tengok dia pakai. Mula la berangan selim melim .. tinggi lampai cam Hanis. Haih .. berenti bermimpi .. back to the reality. 


Nanges ooo tengok baju secantek ini. Boleh dipadankan dengan skirt kembang .. dengan seluar hitam untuk gaya feminine dan anggun. Free size ye kawan-kawan .. kecik besar, kurus tinggi sume boleh ye. Serius cantek. I tak tipu. Hihi ..

Untuk mereka yang mahu gaya lebih anggun. Kat belakang tu ada biru, kelabu, merah. Cantek!! 

Anak-anak kecil ..

Gaya kasual juga ada. Beratus-ratus baju yang anggun dan kasual ada dijual di Bazaar kami.

Canteklah biru ni. Simple and nice.

Selamat Datang dari Kami. Kak Nani akan berada di sini setiap hari bagi mempromosikan HANIS ZALIKHA's RAYA COLLECTION. Ai ada hujung minggu jer. Jemput-jemput ... Sila-sila.  Marilah berterapi mata, minda dan mencuci dompet gebu di Bazaar kami demi mencantekkan diri sempena Aidilfitri ini. Pat .. Pat nya .. Siapa cepat dia punya. Yang lambat tu gigit jari ye. Hihi.

21 comments:

Isteri Encek Bard said...

WAHHHH BAJU CANTIK2NYER

Ismayanti said...

biler la nk pegi ni....

L said...

dtg nk engatkan pose jgn xpose yerkk=)

Daddy Ziyyad said...

Boleh singgah...tapi mesti susah nak parking kat situ...jalan kaki dari Giant ajalah...hehehe

eliyaezlinalias said...

wahhhhh! dekat sekangknag kucen jek dr opis tu~~~ngehngehngeh!!!

NaniRostam said...

salam semua...mehlah datang...sebelah giant depan apartment, parking pun tersedia...senang banget.

Macam-macam baju...BAJU JUSTIN BIEBER pun ada...

Nak tergelak bila DJ kat situ asek sebut-sebut BAJU JUSTIN BIEBER akak...

eiela said...

cantik,,nmpak kuih raya dah tuh. =)

MamaEma said...

boleh jugak ni..baju segala semua tak beli apa pun...huhuhu

Qaseh said...

yg biru tu cantekkk..mentang2 theme tahun ni biru...

MamaYatie said...

waahh..dokek ngan den ni..kalo terjah leh dating ngan kc

Ujang9897 said...

wah..tempat lepak time blaja dulu..=)

Aku Ibu Muda said...

wahhhhhhh...konpem akan terjah ke sana jugak :) kakchik kalau jadi nk btg buruk tu inform eh...buleh wani bawak skali kalau ke sana :)

Ct Arina said...

eh, hanis ade bisnes r! x dpt nk singgah.. jaoh d jb. ehe^^

Farah Shamsudin said...

ada masa saya singgah kak

diana said...

wah..'kakchik join beisnes pulak ke??

Alin Marlini said...

yabf biru tu mengancamlah KC...

alinac lover said...

hrp2 bole la p sna nnti

pinky said...

salam...kc yg warna biru tu ada warna pink tak???cantik sgt....tp sy nk warna pink....nk pg xtau jln...xde transpot...pos blh x?

Mama Likha said...

ohhh sebelah perodua tu ehh kc.... insya allah..., ada masa nti zte singgah.. baju utk mektok likha ada tak ni...? hehehe...


klo jmp kc nti jgn lupa snap2 pic yerrr... kc :)

istanaputeriberadu said...

wah baju raya hanis pun dh ada skrg nie... productive sungguh Kakcik&MakNani... =) Selamat berjaya... =)

P/S: Dkt utara takde ke agen jual baju raya Hanis Zalikha? sob..sob... jauh nak pi sana...

Piasara said...

"Nak pi..nak pi jugak..hehhe,jamu mata jer lah sbb baju raya dah beli dah...tp kalau dah ada yg berkenan tu tentu beli jugak kan,nama pun pompuan.."