Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sudah terasa kehangatannya ..

Jalan-jalan di shopping mall untuk bertemu "supplier". Baru je menjejakkan kaki, berkumandang sudah lagu-lagu raya. Wahhh .. baru 6 hari posa nih .. macam dah nak raya sangat!! Hihihi. Macamana persiapan raya u ols ye? Kueh raya je yang kita dah order. Baju raya .. kasut raya dan lain-lain belum lagi. Langsir raya? Perabot raya? Mungkin tidak... Hihi.

BTW ... Buat wanita-wanita yang mahu nampak cantek, gorgejous, anggun kalau sedang mencari baju raya, jangan lupa berkunjung ke Bazaar Raya Seksyen 13 Shah Alam untuk mendapatkan Koleksi Baju Raya Hanis Zalikha. Cantek-cantek ooo .. Rugi tak tengok. Selamat Berpuasa korang .. Kita tengah tunggu Supplier kita ni. Tak datang-datang!! Haihh!!!



9 comments:

Cik Eka said...

whoahh semangat...kakcik..kite baju raye tak beli lagi..

org lain cita...mak ai..baju raya dah empat pasang..hahha

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini blom terpikir la pasal baju raya,.hahaha pasni nk g tgk2 la,.=p

Qaseh dalia adelia said...

jaoh2

Mama Zharfan said...

me dtg jenguk kc kesygn me :)

diana said...

kita tak beli pun bju raya lagi..
tunggu hujung2 posa nanti..:p

harleena said...

anak2 tahun ni raya pakai seluar jeans, okey tak? heheheh. Mana taknya, tak sempat tempah baju sebelum datang sini. Baju kurung yang bawak pulak dah senteng... ayoyo.. camana tu?

logorithm said...

Langsir raya bunyinya macam langsuir. Hehe..

KC jom tolong vote I nyer logo MRT?


Logo MRT:  Promo Video - Undi anda diperlukan!

ct N honey said...

kakchik shopping raya kat mana?..sekarang ni ct sibuk jahit langsir,tapi bukan sendiri punya,mak mertua punya..

kak ina kl said...

salam dan selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia..dah garenti tak ada saiz untuk akak kan kat situ.

memang seronok ramadhan dulu dari sekarang ni kan..apa nak buat zaman dah berubah