Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Yang ringkas jer

Juadah bukapuasa yang ringkas jer 'one of the day this week'. Hmmm .. dengan jalan yang sesak di waktu petang*dah sume orang makan serentak, kan .. tu pasal la 'jem'* so, buka puasa kita apa yang sempat je lah. Alhamdullilah .. rezeki.

Masak lemak peria + udang

Telur dadar feveret Aiman

Ikan pekasam goreng

Murtabak ni pun Aiman yang suka.






8 comments:

Mamaleesya said...

sedapnye pekasam tu

Dim Benihana said...

ringkas pun sedap apa kak,
terutama pekasam tu, feveret tu..keke

Isteri Encek Bard said...

wahhh terliur nampak sayur peria tu KC

qemaishak said...

ada ikan pekasam pun dah selera dah kakchik weh...sedap.

Ct Arina said...

ikam pekasam mkn dgn nasik panas.. heaven gile! hihi

eqbalzack said...

k.chik, ikan pekasam tu yg x tahan! hehe...

lagenda said...

semuaaaaaaaaaaaaa yg aiman suka, mana 1 yg mamanya plak suka ni? Hihihi..
gitula bila jd mama kan KC..semua utk anak2 je didahulukan. Mak pak ni, tumpang2 makanan anak2 jer..

Melati Qistyna's Mummy said...

haish, 2 tu peberet aiman, papa aiman mana? :P