Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Main Dalam Almari

Sebelum cerita tentang peristiwa main dalam almari ni, meh tengok Hobi terbaru Misz-Ella sekarang ni ~ conteng-conteng.


Hasil contengan tangan sendiri telah buat diri sendiri takut tengok cermin.  Takut sebab bila tengok je cermin terasa macam Oiiiitttt .. ni bukan aku. Bilanya hang suka bersolek, wahai Ella? Hehehehe .. tak da maknanya suka sangat bersolek.  Ini gara-gara kebosanan @ mengantuk maka harus buat sesuatu agar mata tidak terpejam.  Daripada mengunyah itu ini dan menambah lemak .. meh ambek Make Up kit dan kita mulakan. Bila tengok balik gambar ni. Auwwww .. Ella .. this is not you.  Lain. Very the lain when i take the mirror and i saw me.  But seriously .. if you tengah bohsan .. tup tup u capai berus dan itu ini .. u colek sana .. colek sini .. automatik hilang bohsan .. terbang mengantuk .. dan datang lah 'mood'.


Kisah Main Dalam Almari ni berlaku 15 tahun dulu.  Tengah-tengah syok bersembang, someone noticed that our sons were missing.  Mana diaorang? Gi carik jom.  Bahaya ni.  Tiba-tiba ... Laaaa .. meh sini meh. Meh tengok apa anak kita buat  *Ky called me*


Hahaha .. dua orang budak comel dijumpai dalam almari pakaian Opah. Hai la Aiman .. hai la Amir .. nottinya korang. Boleh pulak korang main dalam almari baju opah ye. Tapi notti notti pun comel. Ce kita yang buat? Tu namanya buang tebiat. Hahaha.

*Anak kawan Misz-Ella main dalam luggage beg.  Adik masuk .. abang tolong zip. Lagi dasyat!! WaWaWa .. budak zaman sekarang. Advance*







11 comments:

Kakcik Nur said...

Kita nak main dalam lemari? Hehehe...

Mooniqueen said...

Cantiklah KC....

Nanie@NMS said...

Salam Ella,

Wahhh..auntie ingat auntie ajer yang buat macam gitu masa muda2 dulu,
Main make up tebal2 dan hadap cermin malah ada sekeping dua gambar gila2 auntie....hik3x
tapi make up ella nampak natural dalam gambar ni..
Youre beautiful..Alhamdulillah

dEdEQ dE wIshEs said...

MEKAPKAN KITE GAK .. HEHE

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

comel sgt main dlm almari..hehehe

Daddy Ziyyad said...

hahaha..anak saya pun suka main menyorok dlm almari sekarang ni!

SURIA AMANDA said...

hehehehe...anak dara i suka main dalam peti ais..sib baik x tertutup..

Kniedaz said...

Bahayanya kalau main zip2 dalam luggage bag...huhu

Azian Elias said...

aiman n amir? amir mana ella?

anak akak pun main dgn cousins dia dalam almari. roboh almari akakkkk...gerammm tau.

ummiakid-lily said...

Kite pernah main dalam gobok masa kecik²....sembunyi dalam gobok sebab takut pun pernah...sampai terkencing. nasib baik atok x marah...kenangan²...

ummiakid-lily said...

Kite pernah main dalam gobok masa kecik²....sembunyi dalam gobok sebab takut pun pernah...sampai terkencing. nasib baik atok x marah...kenangan²...