Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Rumah Kita Golf View

Bangun tidur rasa segar dan nyaman.  Alhamdulillah ... walau agak lewat tidurnya tapi bangun pagi ter 'feeling Sleeping Beauty' gara-gara tidur yang berkualiti.


Rumah kita selama 4H/3M di sini.  
Hanya mampu memandang Bumbung Banglo Mewah Rumah Jutawan dari Lantai 11. 




14 comments:

Kakcik Nur said...

Segar mata memandang kehijauan. :)

Suliana Sulaiman said...

walaupun nampak view bumbung jek tp still chantekkk view nyer

:: Mrs.Eady :: said...

menarik!!!

SURIA AMANDA said...

segar jer hirup udara segar kan?

Mrs. Norrie said...

alangkah bestnya klu rumah mewah itu milik saya...hehehehehe

Berangan harus tinggi menggunung, heheheh

Daddy Ziyyad said...

ni bercuti kat hotel apa? ;)

JaSSNaNi said...

canteknye.... bestnye kalau dapat rumah besar camtu.. tapi takot ler rumah besar.. uhuhuhu

~~zana@pb~~ said...

mana tu kakchik? bangi ke? tak dpt rumah, dpt tengok bumbung pun jadi le....hehe..

pinky said...

rumah jutawan mana lah tu....

Chekgu Azrine said...

Wow..kt mana tuh?

nisa said...

Hai kc, dah lama nisa xdatang sini.. Hope kc sihat n happy slalu. Yes tido berkualiti memang buatkan kita rasa mcm sleeping beauty.. Hehehe

Alin Marlini said...

hijau....tenang jiwa dan mata..kat mana tu kakchik?

Irfa said...

merasa jugak ;)

Peri PiA said...

tenang rase :)