Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Dapur Berasap

Rumah Misz-ella ni kalau ikutkan tiap-tiap hari dapur berasap.  Kalau 'dtb' tu maknanya i need rest. Penat ok uruskan hal-hal rumahtangga ni. Tapi tak pe ..

yang penting hepi.

Keropok Lekor dan Sosej sarapan pagi Ahad.

Ayam Masak Kicap, Ikan Masin Goreng dan Telur Dadar.  Sayur tak da sebab Misz-ella malas nak keluar so i masak apa yang ada dalam 'fridge'.  Nasib baik la orang dalam rumah ni tak cerewet. Whatever i serve, they eat.  Senang la korang ni.

Ikan Cencaru Masak Taucu is Aiman punya feveret.

Sawi Masak Air my favorite. Sayur organic ni Aishah bagi. So sweet & tasty. Sedap lah.





8 comments:

najihah sahami said...

haha..senang duk ngan orang tak cerewet kan? masak ikan singgang hidang ngan salad cicah sambal belacan pun dah kenyang. yg penting senang. hee

faraherda.razalan said...

Klu dapur tak berasap, apelah jdk kt deme2 ni eh KC? Heheheheh.....

:: Mrs.Eady :: said...

aduhhhh nak kopok lekor!

Daddy Ziyyad said...

ikan cencaru masak taucu eh...selalunya saya makan ikan kembung...boleh la minta wife cuba

Daddy Ziyyad said...

ikan cencaru masak taucu eh...selalunya saya makan ikan kembung...boleh la minta wife cuba

Amin A. R said...

saya pon suka masak taucu tu... tapi selalu guna ikan kembung jer buat masak taucu :D

diana said...

mudah kan kalau tak cerewet ni..kita masak ikut dan je pun dah cukup..

munna said...

Rajin KC ni.... Munna pun tergoda tgk masak taucu ikan KC