Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Terapi Kedai Emas. Harum Malam.

Hari tu berterapi di Kedai Emas, antara tempat yang paling Misz-ella suka pergi. Tengok-tengok. Try-try. Tanya-tanya. Lepas tu senyum sorang diri.

Terus berseri lengan kusam ku ini. Posted this photo to kesayangan dengan pertanyaan ~ Yang mana satu? Choose for me pleaseee ..

Match it together. Suka sangat la weih.

Finally, we agreed with this.
5 'Channel' in a row is definitely better than 3. Tapi .. harga dah tentu lebih mahal. Lepas tu menyampah sebab dorang kata Misz-ella kecik je, tak sesuai pakai gelang tangan beso camni.  Dorang kata i sesuai pakai rantai tangan halus kiut miut je tu. Iskk.

Harum Malam pujaan hati Hawa masa kini.  Baik untuk memulihkan tenaga dan memelihara kewanitaan kita. Ehemm .. ehemm .. korang nak ke? Meh email me at kakchik_ella@yahoo.com.  Ramai serasi dan puashati dengannya.  Misz-ella macamana? Walaweihh .. satu pun ku tak merasa. Borong berpuluh-puluh sume dapat kat korang ye. Tak pe lah .. belum my rezeki untuk rasa produk yang hebat ni. As long as my customer happy i puashati.

Terapi hari ini bertemankan Ekin .. Si manis yang sweet. Thanks Ekin.






5 comments:

Nieda ramly said...

waaa...bestnya dpt terapi mcm miss Ella

Nieda ramly said...

waaa...bestnya dpt terapi mcm miss Ella

Kak Yon said...

okla tu Ella. klo berlebih..bak sini satu..hehe
apa dlm botol kecik tu..

Anonymous said...

dear..boleh x share kedai emas kat mana ni?i cari that design too..tq

kakchik@ella said...

Cik Anon, ini dkt Wah Chan. 20gm i guess