Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Telekung Lycra - Selesa di pakai, Cantik di badan

STICKY POST ENTRY ~ Please Scroll down for latest entry

Good morning Monday.  Selamat Pagi Readers semua. Budak dah start sekolah .. mesti dah mula bizi ibu-ibu bapak-bapak semua.  The Honeymoon is over .. the routine is now back to normal.  Jalan raya dah mula 'jem'.  More headache, more stress. Sila bertabah ye kawan-kawan.

Hari ni Misz-ella nak share dengan korang akan kewujudan Telekung Lycra berlace yang selesa sangat dipakai tatkala bersolat.  Misz-ella sendiri dah mula gunakan Telekung lycra ni sejak 2 bulan yang lalu.  Dah sedap memakai, tibalah masa untuk Misz-ella berkongsi dengan readers kesayangan Misz-ella ni semua.

Jom kita lihat koleksi Telekung-telekung Lycra lace yang selesa dipakai, cantik di badan. 
T 01
Telekung lycra lace warna Turqoise yang mewah menawan hati.

T 02 
Ohhh this is sweet.  Sangat sweet.  Orang tak sweet kalau pakai telekung lycra yang ni terus jadi sweet. Tehehe.

T 03
Coklat yang menawan - siap dengan penutup dagu. Sopan, kan.

T04
Kelabu favoriteku.  Seriyus Misz-ella suka sangat warna-warna camni sekarang.  Tak terlalu gelap .. tak terlalu terang - Kesederhanaan.

Ehemmmm .. ehemmm .. kenal tak Model tambahan ni?

T05 - Putih suci berseri.
Putih ada 3 design.  Yang ni exclusive ada satu je. Cantikk .. kan.


T06
Purple yang ceria dan meriah. Lawa kauuu .. lawa sangat.

Warna favorite Misz-ella lagi - Kelabu Biru yang WOW!! Canteknyaaaa ..

Yang ni Misz-ella punya.  Can u see the different between Telekung Lycra dan telekung cotton? Telekung lycra cantik jatuh ke bawah, solat bawah kipas pun ia tetap tak kembang kembung ditiup angin dan tetap kemas.

Ada banyak design - ada yang lace di dahi dan di lutut. Ada yang kedut di dahi lace di badan dan lutut dan macam-macam lagi.

Misz-ella sendiri sejak gunakan Telekung lycra ni suka kat dia dan jatuh cinta.  Hari-hari guna .. basuh masa "OFF" sahaja.

Kelebihan telekung lycra lace :-
Dibuat dari 'material lycra' yang berkualiti
Sejuk dibadan
Senang diurus  - tak berkedut
Lebih lasak dan tahan lama - Kain tidak menipis walau sering dibasuh
Lebih kemas di badan
Cantik dan sesuai dijadikan Hantaran. Nak buat hantaran kena la cantik-cantik, kann.

Harga telekung lycra berlace ni hanya RM130.00 sahaja. Mesej/WhatsApp 016-6223138 untuk 'enquiries' dan tengok lebih banyak lagi. Sebab ada banyak pilihan dan warna .. so just 'roger' ye.  

Oh ya .. first ten customer will receive Special Free Gift. So lets grab it.  WhatsApp/Mesej 016-6223138 ye. OK bai.  Thank You baca.



10 comments:

Azian Elias said...

Amboiii. ..kemain dia...berapa rege nya tu...? Macam teringin. Warne apa ek cantik.

diana said...

memang cantik..;)

Irfa said...

ni mcm vietnam punya kan kakchik
lawa ;)

Daddy Ziyyad said...

Wahhhh..boleh saya belikan utk wife ni....cod ke kc?

kakchik@ella said...

@Daddy Ziyyad,

COD area Setia Alam & Shah Alam ok, Doc.

kakchik@ella said...

@ kak Azian .. semua kaler cantik-cantik. Mai la pilih. Nanti roger eh.

kakchik@ella said...

@Diana & @Happy irf .. cun, kan.

CT said...

hambooooiii kemain lg..hihihii. Cantik adik amnis...

Kakzakie said...

Ramai dah yg menjual telekung lycra ni kan. Memang sejuk dan selesa.

Anonymous said...

Wah, dah aktif semula Business Women ni. Nampak cantik, nak orderlah. Selamat Maju Jaya