Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Entry Santai Sahaja


A night out with Girlfriends and family .. but a failed night for me.  Its ok cos most importantly is my kesayangan happy.  Its our responsibility to make each other happy.  Recently .. bila status FB berbau sedih .. ramai bertanya Kenapa? One simple question yang sangat bermakna .. Tq friends .. i am ok. Sangat ok.  I chased the negative aura right away and welcoming the positive one into my body.

A cup of Teh Tarik, Cheese Nan and Roti Telur. Sekali sekala ambik 'supper' with my Darlings.

I miss Shikara Ride in Kashmir .. tapi terubat hati bila berada jauh nun di tempat yang tiada pencemaran yang sangat mendamaikan yang sangat mencairkan hati.  So excited to tell you guys about it.

An hour of waste last Monday.  Badan disini mindanya di mana? I think that was the worst performance i ever had. Peluh separuh je beb

When the Stress mode is on .. laughter is the best medicine .. untuk put back the mood in the right track .. dah gelak dan rasa lega .. baru rasa ni la Ella yang sebenarnya.

In life, we face a lot of challenge, we face up, down and bittersweet moment .. i feel blessed cos the end result is sweet.  Alhamdulillah .. Allah swt turunkan ujian agar kita lebih tabah dan kuat.  Itu cara Dia bagi rezeki kat kita ... yang pahit masam kelat dulu yang manis di penghujungnya.  Orang cakap .. kalau tak diuji itu tanda Allah swt tak sayang kita so Redha dan Redah sahaja dengan tiap ujian, ok kawan-kawan. 

Jom cuci mata .. cantik, kan Handphone cover tu .. Al-diva la sangat tapi tak sesuai kot untuk orang macam i .. perfume Lolita Lempicka yang sangat best and Free Olio Spagethi during my next visit to Manhattan Fish Market.  Realitinya saya sangat banyak kerja.  Khamis ada Event dengan International brand .. Drafted Entry i nak kena Edit .. drafted entry nak kena prepare and submit .. nak submit profile GCE .. looks like the fun time is over and weekend ni is Hari Raya. Ok bye.  Got to go and prepare other things. Tq baca. Bye.

1 comments:

Diana Rashid said...

bersihnya kulit kakcik..tak de nampak macam ahkak2 pun..:)