Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Khamis Manis-Manis

Selamat Hari Khamis.
Moga hari ni manis.

Tapi kadang .. disebalik manis itu  terselit sama pahit hempedu.
I am so sad .. *sobs* 



6 comments:

Diana Rashid said...

Tapi kita sedih2 pun tak suka tunjuk kat orang..kan kakchik.tak nak orang risau..hukhukhuk..:)

Myra Jay said...

Sabar ye kakcik..
Mudahan yg pahit tu akan berlalu menghadirkan manis ye :)

Anonymous said...

Sabar la kak ella. apa apa pun hv fun at kuching!

Yana Halim said...

Kella....i'm waiting for u....jgn sedey2 ye. Dah berhari2 sy mengangkut jeruk pak ali pergi balik kerja. hahaha

Rosmiza Ali said...

Hai Kak Ella! First time singgah sini.. Btw, nice to meet u ari tu.. ^_^
Rosmiza Ali Official Blog™

Hudson Hah said...

Journey of Life untuk setiap orang pasti ada cabaran, Kalo tak, mana ada Pencapaian ?

Secara positif, mungkin tu adalah satu ujian kpd diri kita sebelum melepasi simpang jalan di depan.

Usaha Luar Biasa mu akan membawa Kecemerlangan Luar Biasa. Teruskan usaha mu dan Selamat MAJU JAYA !