Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Feel Good. Looks Good.


Before and after exercise. Peluh membasahi dahi, pipi, hidung .. macam-macam rasanya.  Tak kesah lencun baju peluh nitik-nitik basah muka .. yang penting i feel good after exercise.

Bersama si Kecik yang pandai dan rajin bersenam di Dewan Meru 3.  Class di Meru  Hari Selasa malam Rabu. Class start at 8:30-9:30 or to be exact selepas berakhirnya laungan Azan Isyak.  Call Misz-ella at 0166223138 or Teacher Tini at 0129241988 for enquiries.  

Puncak Alam Fasa 3.  Ada orang kata i doesnt look like 40's.  Ye ke? Ye ke? I Forty one lah.

Wohoho hari ni class Hi-Lo yang sangat best. Kita lompat, kita 'swing', kita 'jump' .. kita buat macam-macam. I gave 200% concentration and the result is Kepuasan yang tak terkata.  We finished with 'Chumbia Semana' and Cinta Satu Malam which is so much fun!!  Dah macam Joget Lambak wa cakap lu tapi senada dan seirama .. serentak dan sama langkah kaki tangannya. 

Ye betul i am 41. Tak tipu. Rahsia awet muda?  Stay strong and happy. Positive mind, eat healthy food, avoid stress, take food supplement, senyum selalu dan jom exercise. Meh join i dan kawan-kawan.  Kita bersenam untuk kesihatan.

Jarang Misz-ella nak 'pose' gedik camni. Sesekali .. bila jumpa kawan yang gila-gila and Ekin is one of them. So this is for you Ekin. Muahh *flying kiss*

Alhamdulillah to all the good things happened in my life recently.  Despite the sadness, i am still happy. Despite the lackness .. i masih berupaya ke Lantai Tari.  Tq Loves .. jasamu dikenang. Tanpa korang .. tak da la Misz-ella di sini. Sayang korang-korang ketat-ketat takmo lepas.  See our happy faces after exercise? Feel good .. look good. 

Puncak Alam .. call Teacher Tini at 0129241988 to join the class. Class malam tiap Isnin, Rabu, Jumaat. Petang tiap Khamis. Ahad pukul 8:30 pagi. Mari kawan-kawan jaga kesihatan. Untuk kita, untuk keluarga kita.  Walaupun ada Bapak, i masih rasa Ibu adalah tonggak sebuah rumahtangga.   Ibu yang sehat, ceria lah keluarga.  Ibu kalau dah tak sehat, bapak pun pening kepala. Anak-anak caner? So jom sihat sama-sama. Sekian pesanan ikhlas dari Misz-ella. Bye.



2 comments:

Kakcik Nur said...

Bila dah berpeluh2 tu, badan pun rasa ringan, kan? :)

Diana Rashid said...

kecik2 pun dah rajin bersenaM..MALU MAKCIK RASA..HEHEH