Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

The Unsung Hero, Saat Kau Lafazkan dan Aerodance


Jumpa Novelis terkenal Melur Jelita di Pesta Buku Selangor.  Ya Allah hepinya dapat jumpa dia.  Last jumpa kak Melur masa Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur di PWTC tahun lepas.  Dalam ramai beratur nak ambik gambar dengan dia Kak Melur panggil Kc meh .. duk sini *sambil tepuk peha*.. Sweet gila ambik gambar duk atas riba dia.  Kak Melur dulu aktif Blogwalking kat blog saya ni.  Siapa lah saya .. hanya Blogger picisan biasa tapi Novelis tersohor macam Kak Melur sanggup datang baca dan komen entry-entry saya.  Tq Kak Melur. Blogging membina dan merapatkan ukhuwah sesama insan, kan.  Lepas tu masa jumpa di Pesta Buku Selangor Ahad lepas, kita ambik gambar berdua lagi sekali.  Kali ni tak yah berebut .. Misz-ella hanya lambai tangan and so sweet .. kak Melur still remember me. Kini kak Melur kembali dengan novel terkini .  THE UNSUNG HERO.  Habis baca nanti i review kat sini ye sepertimana Misz-ella review I LOVE U STUPID! satu waktu dahulu.

Misz-ella bertandang ke Booth Lovenovel untuk dapatkan novel SAAT KAU LAFAZKAN kiriman seorang teman.  Ye .. itu ialah Isma Adeliya .. novelis SAAT KAU LAFAZKAN yang meletop di Pesta Buku Selangor. All books SOLD.  Satu pun tak berbaki .. Selamat membaca kawan-kawan. Konfem tak regret punya sebab Misz-ella pun dah khatam SAAT KAU LAFAZKAN.


Ada Free Gift untuk pembeli-pembeli yang datang tempohari. I took the blue one for my dear friend.  Tasbih manik yang cool, sweet dan cantik.

Pagi tu sempat 'Aerodance'.  Sapa kata lepas exercise penat? If penat means your fitness level belum 'up' lagi so please dont give up but continue  exercise.  Satu hari u akan feel like me - lebih ceria dan bertenaga selepas exercise.  Exercise is Fun!! Jom amalkan gaya hidup sehat. 

3 comments:

Daddy Ziyyad said...

KC ada buat zumba tak?
saya tgk buat regime loose weight..so mmg buat cardio + weight training...tak join la group dancing2 kat gym saya tu...hahaha..saya nak beli aja DVD, nak joget2 kat rumah..hahahah

Diana Rashid said...

OO..itu ke melur jelita..tak pernah tengok gambar dia..ni pertama kali..

Diana Rashid said...

OO..itu ke melur jelita..tak pernah tengok gambar dia..ni pertama kali..