Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Goat Xi Fa Chai. Cuti Pulau.


GOAT XI FA CHAI to my blog reader who celebrate it.

May this year of Goat usher you to more happiness, good health and wealth.
Tapi ingat ye dalam hidup ni cari sehat dan bahagia dulu .. dah sehat hati pun dah bahagia baru boleh cari harta. Your good health and happiness is the main key to any door in this whole world.


Morning face at KLIA2, 18th February 2015. Travelling again with my big family .. muka mengantuk tak cukup tidur sebab bangun pukul 4 pagi to catch our early flight at 7.30am. The earlier the better. Early birds get the best!! 

Selamat Bercuti Kawan-Kawan. Enjoy your holiday ya. Misz-ella bercuti di salah sebuah Pulau tercantik di dunia sambil makan coklat di sini. Yeayy !!

4 comments:

Kniedaz said...

Wah...KC bercuti ke mana tu?

Diana Rashid said...

selamat bercuti kakchik..:)

kehidupan sihat said...

selamat bercuti sis :)

nanti free jemput ke blog nana

Syafik Kamaluddin said...

huntung laa bercuti.haha