Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Ayam Masak Merah buat Aiman

Sesekali Misz-ella masuk dapur, masak lauk favourite famili kesayangan ... Wahhh hepi. Bila tengok kesayangan makan bertambah-tambah .. ermmm lagi la 'double happy'.  Bila hal-hal melibatkan famili, Misz-ella tak pernah ada rasa malas atau sebagainya tapi since Aiman duduk Asrama, peluang masak-masak ni memang sangat kurang so sesekali bila ada peluang .. lets cook for my Darling.

Ayam Masak Merah is always Aiman's favourite.

Ayam Masak Merah dan Telur Dadar .. cukup lah untuk famili kecik kami. Jarang Misz-ella beria nak masak Sayur sebab biasanya masak Sayur sepinggan, makannya sesudu dua je .. tak berbaloi, kan. So korang semua if tak tau nak masak apa hari ni sila la ber Ayam Masak Merah with your family. Hehe.

3 comments:

lia ummiirfan said...

sedapnyaaa... anak saya pula suka makan ikan.. masaklah apa-apa janji ikann,, hihi..

Diana Rashid said...

Sedap tu..makan dengan nasik minyak best tu kakchik..

Kakcik Nur said...

Di rumah kakcik pun, ayam masak merah lebih laku dari ayam masak kari... :)