Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Fragile. Handle With Extra Care.

Kalau tak tau handle benda yang sensitif @ fragile ni then dont take the risk.  Nanti dia pecah, kita yang susah. Let go. Biar orang lain yang handle. Benda sensitif bukan senang nak jaga. Perlu ketelitian yang tinggi, keperihatinan yang teramat sangat, if not no way you can handle.

FRAGILE.  HANDLE WITH EXTRA CARE.

4 comments:

Kakcik said...

Yang bukan kepakaran kita, kita tinggalkan untuk yang lebih memahaminya... :)

:: Mrs.Eady :: said...

betul...

Kniedaz said...

Hati pun fargile juga kan KC...
Happy wednesday!

Irfa said...

SAYA TAHU SATU PANTUN

PECAH KACA PECAH GELAS
SUDAH BACA HARAP BALAS
DAN KAT KEDAI CENDERAMATA ADA TULIS NI
'BROKEN CONSIDER SOLD'HEHE