Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kuatlah Hati

Kalau lah  kenangan pahit boleh dipadam semudah menenyeh 'eraser' di atas kertas, semudah menggolek 'liquid paper'  dan semudah menekan column 'X' di keyboard S3, perhaps i might have done that earlier. Tapi kerana tidak ada butang 'delete' maka yang pahit kekal dalam ingatan .. maka sedih lah jiwa dan menitislah airmata.  Kuat lah wahai hati.

5 comments:

Jojet said...

Kak, sy pon tgh sedih. Tengah parah jiwa. Hancur hati.. Tapi sy doakankan akak kuat untuk semua dugaan hidup..doakan yg sama untuk sy..Sesungguhnya doa kekuatan orang Islam..

Lydia Miza said...

Tabah lah KC, moga ia lebih mematangkan dlm hidup ni

Irfa said...

me too kakchik
tapi ia tak semudah itu kan?
bersabarlah *peluk kuat-kuat*

:: Mrs.Eady :: said...

bertabah lah!

Kniedaz said...

kenangan pahit tu sebahagian dari hidup kita KC..