Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

English Cotton Baik Punya

Ingat tak cerita tentang jalan-jalan kat Vietnam bulan 3 yang lalu? Ekcelikannn .. Sebenarnya kannnn .. kita kannn .. masa pegi tu kannn .. *berapa banyak kannn daaa * kita banyak beli kain English Cotton tauuu.  Dekat 50 pasang kita bawak balik, konon nak jual lakat korang-korang kat sini tapi sayang , idak le sempat teman berjualan dengan korang-korang. Sekejapan je dah licin disambar kawan-kawan.  Tak sempat i tunjuk dan jual kat korang tau. Sedihhhh sangat. *sobs*


Cantik, kannnnn ... Banyak, kannn. Huwaaaaa .. boleh nangis kot esok-esok bila nampak kain cantik ku duk terletak cantik atas badan kawan-kawan kesayangan. Akak sehelai pun tak da you.  Tak pe la, tu tandanya bukan rezeki kau yang bakal lawa tapi rezeki kawan-kawan kau .. ingat tu wahai Ella.

Walaubagaimanapun, *erkkkk .. dah macam tulis surat rasmi pulak kau, hihihi*, kawan Misz-ella masih ada 3 pasang Kain Cotton yang tidak kurang lawa dan dia suruh Misz-ella tolong jualkan.  So .. meh kita cuci mata, kalo terberkenan, lets wash the purse jugak ye.  Murah je dia nak jual, RM68 sudah termasuk Wang Pos.

Merah yang mewah. Design very the luxury, sekali tengok tak nampak macam cotton.

Sweet Flower - buat mereka yang mahu nampak manis dan ayu.

Si Comel-comel - wahhhh .. kemain lagi Misz-ella bagi nama kat kain-kain ni, kan.  Hihihi.  Yang ni manis dan comel, siap berkaki lagi.

So korang-korang, sila E-mail saya kat kakchik_ella@yahoo.com kalau berminat.  Limited 3  keping je pun so ni kira sapa cepat dia dapat la ye.   Ok dah.  Takmo cerita banyak-banyak , yang pasti cottonnya berkualiti, tebal dan tak 'see thru' tapi yang penting, kainnya sangat sejuk.  Boleh la kalo nak buat Hadiah kat Mak mertua.  Mak pakai raya haji nanti ye.  Wahhhh .. glamer mak kau!! Hahaha.


4 comments:

kakngah said...

i lef cotton
sebab, cotton senang jahit hihihi!!

Kakcik said...

Pada kakcik ada satu yang cantik sangat. Terima kasih Ella. Kakcik dah hantar ke tukang jahit dah. :)

JunAina said...

KC cotton Vietnam memang bagus mutunya.

najihah sahami said...

ok. atas skali tu lawa la kak chik. malangnya mish keje pakai uniform. :`(