Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Entry Santai Hari Selasa


Bihun Goreng memang 'favorite' dalam rumah ni.  Makan banyak kali pun tak jemu-jemu.  Sila la .. sila. Sila jamu mata sahaja ye. Hihihi.

Haiiii ..  Saya Misz-ella.  Saya tuan punya @ author blog ni.  Blog ni blog peribadi tak da gossip, tak da isu-isu hot n spicy di sini. Penulis hanya mahu berkongsi dengan readers semua dan menulis juga untuk rujukan dan kenangan hari tua.  I hope you do enjoy reading my journey ye kawan-kawan. 

Sabun Pure Marine Collagen sudah restock.  So far customer happy dan ramai yang sudah order lagi.  Meh-meh-meh sapa yang nak.  Misz-ella pun guna tau sabun ni.

Vitamin C 1000mg/100 tabs/Rm66 termasuk pos.  Dah less than 10 dah stock i.  Alhamdulillah .. most of my customer dah repeat order.  Sapa la tak suka bila kulit cantik dan paling penting ada extra protection menentang selsema.  Selsema merimaskan, kan.  Bila makan Vitamin C, takat sakit tekak manja-manja je, tak berpanjangan sampai ke selsema.  Lega, kan.

Kapsul PMC Gred AAA.  Baru-baru ni Isteri Pakar Bedah order Pmc kapsul ni untuk Mak mertua dia.  Alhamdulillah dia serasi dan dah repeat order lagi.  Sakit-sakit sendi dah tak da katanya.  Alhamdulillah, i am very happy. RM55 cukup supply untuk sebulan ni.

Ni la offis i sekarang. Hehehe.

Hari tu makan kat McD Puncak Alam.  Punya la ramai orang especially Student UiTM kat situ.  Nak dapat tempat duduk kena sabar tunggu.  Ada sorang abang ni siap sound staff McD, tak boleh ke awak letak signboard Di Larang Jadikan Tempat Ini Sebagai Ruang Pejabat. Tehehehehe .. Misz-ella senyum simpul kat dia sambil gelak dalam hati.

Misz-ella sekarang makin syok pakai Koyok Kaki ni.  Lepas seminggu pakai selera makan macam boleh control je.  Wahhhhh .. apakah ini petanda gue bakal kurus? Hahaha .. orang nak bagi lega tapak kaki lah, tapi kalo tetiba terkurus itu bonus la kann.  Misz-ella tak jual ni but if you want i can help you to get this.

Vege Salad kat Restoran Nasi Lemak Habibi Alam Jaya sangat best.  RM5 semangkuk besar puas makan.

Ok dah, takmo cite lagi.  Nak gi buat benda lain lak.  Petang nanti kita cerita lagi ye. Bye korang, Tq baca.  Sebelum tu, this is my e-mail add :- kakchik_ella@yahoo.com.  


9 comments:

shameel Iskandar said...

Salam kak chik ella.

Entry mmg santai tapi yg ptg ada info yg bermanfaat terutamanya ttg vitamin c tu

faraherda.razalan said...

KC skg jdk tokey eh? Heheheh...

JaSSNaNi said...

macam2 ada... yang penting nampak sabun tu... boleh hilang kan jeragat tak? asben i dah mula komplen, yang

JaSSNaNi said...

eh... tak abis cakap.. sorry.. lupa nak tulis apa.. hihihih

Cik Puan Diksu said...

Menyelerakan bihun goreng tu...

Alin Marlini said...

hehehehe...dah dekat 8 bulan makan Vit C tu...belum lagi kena serangan selsema dan batuk yg kronik...

see u tonight kak chik :)

anyss said...

Assalamualaikum,
memang betul2 santai...tapi tang mehun yang kaya itu, ohhhhhhh! daku tertawan!

el said...

koyok kaki tu lau KC kurus tiba2..el pun nak..hehe

Lydia Miza said...

Salam KC.. Wahh murah la vit c tu. nak beli ngan KC!!