Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Angry & Happy Friday

Hellooooo .. its Friday today.
Suka la korang sebab esok Off day.

Salam Jumaat yang barakah readers kesayangan saya.
Harini ada rasa nak marah orang
At the same time ada rasa nak senyum pada orang
Wahhh gue ada krisis identiti hari ini
So please behave wahai Ella
Jangan tersilap emosi

SELFIE WHILE DRIVING SEBAB BORING
Sampai terjuling!! Hehehe.
Dont Selfie and drive like me if u tak da tahap keyakinan yang tinggi. Jangan buat camni, OK ..

 Beef Ribs lunch kat Restoran Hari Jumaat. Dah lama tak makan kat sini .. boleh la sesekali, kan.

Tukar posisi tayar SUV. Abah dah banyak kali membebel suruh gi kedai alih posisi tayar.  Baiklah Abah .. maka Kakchik pun menurut perintah.  Perasan tak kereta ni kan, makin lama kita gunakan makin tinggi graf cinta pada dia, kan. Sayang gila mau berpisah dengan dia maka sakit pening dia kita layankan sahaja.  I couldn't be bother berapa banyak kali orang lain dah tukar kereta tapi i tetap setia pada dia. Hidup kena kuat. Kena ada pendirian sendiri. Jangan sibuk ikut orang ye. Be yourself.

Grill Dory Fillet .. muahhhhh .. sedapnya la kau ni sampai berjoget my tummy. Lepas makan aduhaiii .. bukan kau patut diet ke? Tehehehe.

Ok bai. Nak siap-siap nak gi Workshop dengan Abah jap. Lepas tu tengahari nak gi Kenduri .. my jiran sebelah menikah harini so jiran prihatin macam i ni wajib lah hadir untuk merai. Thanks baca ye. Byeee.

10 comments:

Hudson Hah said...

Hi Adik, Berhati-hati di jalanraya. Jangan cuba selfie bila memandu walaupun ada tahap keyakinan yang tinggi kerana nyawa kita lagi bernilai Tinggi.

Hidangan makanan yang sedap-sedap semua ini (seperti dalam post anda) membuat saya lapar sangat.

Errr...

Jom pi makan...

Irfa said...

selalu lepas makan pastu nyesal
'nape makan banyak sgt nih'
huhu

lia ummiirfan said...

Happy Friday to u too dear..! :))

gadisBunga™ said...

kC takyah diet. Dah cantik lah!

*saya pun sama. Sayangggg sangat kat kereta tu. Walau member lain dah berganti kereta... saya tetap setia. Hehehe

Diana Rashid said...

hahahah..teringat pulak ayat maisara kalau kita masak apa,lepas tu bau sedap mesti dia cakap.."ibu..perut kami ni dah berjoget2 nak makan...'

hehehe

Misz-ella Ismail said...

@irfa, kannn. Hahaha.

Misz-ella Ismail said...

@Hudson Hah,

Thanks for the advice, Abang!!

Haha. Sila la makan. Adik dah kenyang.

Misz-ella Ismail said...

@lia ummiirfan,

Same to u too. 😀

Misz-ella Ismail said...

@Diana Rashid ..

Alala comelnya maisara.

Misz-ella Ismail said...

@gadisBunga ..

Wahh sama rupany kita ye