Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

L'oreal Paris Beauty Countdown Contest

Selamat Hari Jumaat.  Hari ni nak sembang sikit je dengan korang. Sikit je tak nak cakap banyak. Sebab Puan Rumah tiba-tiba rasa 'wordless' hari ni. Macam tak tau apa nak kata. Cuma saya nak hantar 'Reminder'

Hai .. The L'oreal Paris Beauty Countdown Contest is still on. Jom la kita join sama-sama.  Senang je .. Beli produk L'oreal Paris bernilai RM20.00 .. daftar penyertaan kita di www.lorealbeautycountdown.com.my, ambik gambar Resit barangan L'oreal yang kita beli tu dan upload gambar disitu serta jawab beberapa soalan mudah.  That's all. Easy, right?

By the way .. meh nak share dengan u all semua. Lipstick L'oreal kaler Peachy Brown ni adalah sangat lawa. RM32.90 sahaja. Beli satu boleh dah masuk Contest ni. Yeayy!!





1 comments:

Diana Rashid said...

kakchik..pakai sepit rambut gitu nampak macam anak gadis umur 17 tau..heheheh